Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 450 kJ / 2 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
Tuky | 33,48 g |
Vláknina | 22,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,51 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 407,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Moje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Nejnovější recepty
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 13 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 6 minutami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 11 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 2 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 7 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 15 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 16 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 17 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 18 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 19 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 20 hodinami
Tématické fráze:
grahamový chléb,
grahamový chleba,
grahamovy chleb recept,
recept na grahamový chleba,
grahamův chléb,
recept na grahamový chléb,
grahamový chleba recept,
recept grahamový chleba,
grahamový chléb z domácí pekárny,
recept grahamový chleb,
grahamová mouka,
recept na kváskový chléb z pekárny,
grahamový chléb z kvásku domácí pekárny,
grahamův chleba,
chléb z grahamové mouky,
chléb,
kváskový chleba-recept,
grahamovy chlieb,
kváskový chléb z domácí pekárny,
kváskový celozrnný chléb recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka grahamová,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
solamyl
Komentáře (9)
Všem děkuji za uznání. Pekárnu mám teprve od posledních Vánoc, stále se učím. Průběžně jsem začala používat kromě semínek, která miluje moje dcera, třeba vločky (hodí se na zahuštění řidšího těsta), otruby a syrovátku (pro zdraví) nebo naposledy solamyl - prý zlepšuje kynutí.