Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 841 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,21 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 22,19 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5kv
Moje poznámka
Vepřové s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5kv
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 24 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s hlívou,
recepty s hlívou ústřičnou,
recepty maso s hlívou ústřičnou,
vepřové maso na hlívě,
hlíva ústřičná recepty,
recepty s hlívou,
recept s hlívou ústřičnou,
maso s hlivou ustricnou,
veprove platky s hlivou,
kotlety s hlívou ústřičnou,
vepřová kýta s hlívou,
recept s hlívou,
maso s hlívou,
kotlety s hlívou,
maso na hlívě,
kotleta s hlivou ustřičnou,
top recepty hlíva ustřičná,
hlíva ústřičná s masem,
vepřové kotlety s hlívou,
kotleta s hlívou
Suroviny:
plec vepřová,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
olej,
hlíva ústřičná,
cibule,
koření oregáno,
mouka hladká
Komentáře (13)
Místo kečupu Cikánka (nebo Čertovka), trochu neředěná a promíchaná s trochou mouky - dle potřeby.
Hlívu spíš trhám, jenom ty tvrdší části krájím tak, jak se to povede a dávám, až se orestuje maso.
Žádné jídlo také nedokážu uvařit 2x stejně..
A děvčata vám též děkuji za pochvalu,přiznám se-potěšila