Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bruschetta s hráškem a šalotkami

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toscana

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané šalotky nasekejte nadrobno. Krok 2: Poduste hrášek i šalotku na másle doměkka, šalotka by měla zůstat jen sklovitá. Krok 3: Přidejte hrst nasekané máty, osolte a opepřete. Krok 4: Rozmixujte směs nahrubo a podávejte na opečené, lehce očesnekované ciabattě.

Zveřejněno 10. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Bruschetta s hráškem a šalotkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5Ql

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Bruschetta s hráškem a šalotkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5Ql

Marie

Komentáře (2)

Čerstvý hrášek ještě nemám,ale použila jsem poslední kelímek loňského mraženého ze zahrádky.S mátou jsem pracovala opatrně,málo ji dávám do takových jídel.Mile mě to překvapilo,mírně ostřejší-to bude po mátě.Trošku hůře to drží na pečivu,není to do hladka rozmixované.Rodina je pokusným králíkem.;-):-))

Suroviny:
cibule šalotka, hrášek, máslo, máta čerstvá, sůl, pepř, ciabatta, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu