Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 276 kJ / 5 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,87 g |
Tuky | 281,64 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 528,40 g |
Postup přípravy
Nechte den vychladit v lednici a můžete podávat:-)
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový koláč s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57o8
Moje poznámka
Borůvkový koláč s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57o8
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 4 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 19 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 40 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 42 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 56 minutami
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
borůvkový koláč,
borůvkový koláč s pudinkem,
borůvkový koláč z lineckého těsta,
boruvkový,
krém na koláč,
koláč s krémem,
kolac boruvkovy,
recepty boruvkovy kolac,
obraceny boruvkový koláč,
linecký boruvkový koláč,
borůvkový koláč s drobenkou,
borůvkový koláč s tvarohovým krémem,
borůvkový ko,
borůvkový koláč s želé,
borůvkový koláč se želatinou,
pudinkovo boruvkovy koláč,
boruvkoví kolač,
borůvkový koláč recepty,
borůvkový koláč s želatinou,
borůvkový koláč s tvarohem
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
vejce,
cukr,
kypřící prášek,
máslo,
kůra citronová,
pudink,
mléko,
tvaroh,
vejce,
cukr,
šťáva citronová,
borůvky,
želatina prášková,
cukr,
tuk,
rum
Komentáře (37)
michsamant: To jak jsi tady popisovala jak se to zatíží těma fazolema se dělá proto, aby se těsto upeklo rovně a aby se tam neudělaly kopečky
Jinak jsem ráda, že se líbi