Postup přípravy
Krok 1: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, lehce posypeme pepřem, gril.kořením nebo jakým máme rádi.
Krok 2: Potřeme křenem, hořčicí.
Krok 3: Na jednu polovinu plátku dáme angl. slaninu, na ni na půl kolečka nakrájenou cibulí a nakrájenou papriku, můžeme i jinou zeleninu přidat, co máme doma a co nám chutná.
Krok 4: Nahoru tvrdý sýr.
Krok 5: Plátek přehneme v polovině, překryjeme plňku.
Krok 6: Roztáhneme nec, položíme na něj naplněné maso a zabalíme.
Krok 7: Dáme do pekáčku, posypeme nakrájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Chvíli přikryté, pak odkryjeme a do červena.
Zveřejněno 15. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Moje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recept,
anatomie prasete,
krkovice recepty,
anatomie vepře,
prase domácí anatomie,
krkovička recepty,
krkovice v necu,
krkovicka recept,
recepty z krkovice,
krkovička v bránici,
maso v necu,
řeznictví u krkovičky,
vepř anatomie,
vepřová nec,
pečená krkovička v necu,
sekana v necu,
vepřové v necu,
vepřová krkovice v necu,
prase anatomie,
nec pobřišnice
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
hořčice,
křen,
slanina anglická,
sýr plátkový,
paprika čerstvá červená,
nec
Komentáře (38)
www.ordinace.cz/clanek/lidske-bricho/
Ale ráda se poučím. Nicméně - řezník slyší na "bránici". S omentem by mě asi vyhodil.
PS: Já URL zkoušela, viditelně bez úspěchu.
Bránice je z části svalová, jinak by se nedala trénovat např. zpěváci, jogíni ....
U jakého mistra to studuješ ?
A som už odrostlejšia slečna.
Aj prasa je savec, preto má takúto bránicu - sval.
A tá sieťka je tuková blana bránice. Môžete mi veriť a nemusíte...viem, že ľudia si to zamieňajú...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Br%C3%A1nice
Podbřišnice
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pob%C5%99i%C5%A1nice
Připadám si jak v "Pelíškách" - kde se řešil nok
Vypadá to moc báječně, dávám bodík
Jinak máš ode mne zaručenýho 5.boda
Ano, nec je vlastně bránice ... dá se koupit ve větších řeznictvích, balí se do ní většinou sekaná a podobně