Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Moje poznámka
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 7 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 3 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 3 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 6 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 6 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 7 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 7 hodinami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 8 hodinami
Tématické fráze:
nakládání okurek rychlokvašky,
nakládání okurek,
jak udělat rychlokvašky,
nakládané okurky bez sterilizace,
lak na rychlokvasky,
lák na nakládání okurek,
nakládání okurek do deka,
okurky rychlokvašky,
sterilizace okurek,
lák na okurky na jednu sklenici,
nálev na okurky bez sacharinu,
okurky rychlokvašky recept,
nálev na okurky na jednu sklenici,
jak nakládat okurky,
nakládání okurek bez sterilizace,
nakládání okurek deko,
nálev na okurky rychlokvašky,
lak na okurky,
nálev na bzenecké okurky,
lak na okurky rychlokvasky
Suroviny:
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
sůl,
cukr krupice,
sacharin,
ocet,
voda
Komentáře (25)
Každý si však nájde svoj spôsob, ktorý mu vyhovuje.
Gde stojí psáno, že fotečky nemůžou být z loňska, he?
Bych řek, že na 2. fotečce je úroda z předpředloňska...
No, já uvařím hafo nálevu do foroty a uchovávám ho v chladu. Bez úhony přežije celou okurkovou sezonu...
pro Coleta a Pohl: budu ráda, pokud se podělíte o svůj recept na lák do okurek.... jsem v tomhle fakt úplný začátečník
Pro autorku receptu: doufám, že se na mě nebude zlobit, že se rozvíjí diskuse malinko jinam...