Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 1,42 g |
Vláknina | 28,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Léčivý elixír při nachlazení a chřipce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q827
Moje poznámka
Léčivý elixír při nachlazení a chřipce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q827
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 26 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 49 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
výluh z česneku,
elixír z česneku,
česnek na nachlazení,
česnek proti chřipce,
chripka recept,
česnek recepty nachlazení,
česnek výluh,
česnek nachlazení,
citron česnek proti nachlazení,
postup na výluh z citronu a česneku,
česnek proti nachlazeni,
cesnek pri nachlazeni,
elixír s česneku,
elixír z česneku a a citronu,
elixyr z česneku a citronu,
priprava česneku pro nachlazení,
česnek na nachlazení,
elixír proti chřipce,
cesnek pri chripce,
elixír na chřipku
Suroviny:
česnek český,
citron,
voda
Komentáře (2)