Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 009 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,19 g |
Tuky | 155,97 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 41,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rádin králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46X6
Moje poznámka
Rádin králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46X6
Nejnovější recepty
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 28 minutami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 36 minutami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 44 minutami
Řezy s motýlkem
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 8 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 10 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 11 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 12 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 13 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 13 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 13 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 13 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 14 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
jak dlouho péct králíka,
salám z králíka,
na kolik péct králíka,
vareni kralik,
směs z králíka,
vaření z králíka,
jaké koření na králíka,
králík recepty bezkonkurenční,
kralik na křenu,
jak dlouho vařit králíka,
recepty na králika,
jak dlouho vařit králíka,
staročeský králík,
jak péct králíka,
domácí salám z králíka,
recepty z králíka,
králík recept,
králíci salam,
recept na kralíka
Suroviny:
stehno králičí,
krenex,
hořčice kremžská,
cibule,
česnek,
špek,
salám točený,
žampiony sterilované,
smetana na vaření,
koření staročeské,
sůl,
pepř,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)