Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Expresní horká čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J83D
Moje poznámka
Expresní horká čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J83D
Nejnovější recepty
Maďarská krkovička
Přidáno před 1 hodinou
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 4 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Toby. před 4 minutami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 21 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 1 hodinou
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 2 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 3 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 3 hodinami
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 3 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 3 hodinami
Tématické fráze:
horká čokoláda recept,
popis pracovního postupu sloh,
slohová práce popis pracovního postupu,
pracovní postup sloh,
recept na horkou čokoládu,
slohová práce recept,
slohová práce popis receptu,
recept horká čokoláda,
popis pracovního postupu,
slohová práce pracovní postup,
horká čokoláda,
sloh popis pracovního postupu,
slohové práce pracovní postup vaření,
slohové práce recept,
sloh pracovní postup,
slohová práce popis pracovního postupu recept,
horká čokoláda z mikrovlnky,
slohove prace pracovni postup,
slohové práce recepty,
recepty horká čokoláda
Suroviny:
mléko,
zdobení figurky čokoládové,
zdobení figurky čokoládové,
zdobení čokoládové,
šlehačka,
skořice,
zdobení čokoládové,
cukr,
čokoláda hořká
Komentáře (64)
Bodík samozřejmě posílám
udělala jsem asi 3x ,4x více měla jsem na starost děti (kamarádz mé dcery )
ona si je k nám pozvala a jely s tátou ze školy
tak tu CHLASTALy až až
ale nám v topkách to nevadí že ?
Nikdy se ale nezaregistruju, do diskuzí nepřispívám. Poprvé a naposled až dnes. Podtrženo a sečteno - recepty fajn, jejich tvůrci jistě dobří kuchaři, ale atmosféra tady zatuchlá
Tak dobrou chut.
Srettka - piš jak chceš, jak uznáš za vhodné TY. Tvůj recept, Tvoje svoboda, tvoje volba.
Spíš se soustřeď na správné psaní ý/í (viz povrchný styl psaní).
A pokud Ti tak na srdci leží úroveň těchto stránek, tak proč se nezaregistruješ? Je lepší jen tak nakouknout a kritizovat?