Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 0,85 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 40,34 g |
Postup přípravy
Pokud chceme, ale není to nutnost, můžeme si k rybě přidat i baby karotku, jako já. Moc mi chutnala.
Zveřejněno 10. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2yr
Moje poznámka
Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2yr
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 7 minutami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 6 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň podle cukráře Maršálka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kristina1 před 39 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 50 minutami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 51 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 56 minutami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 58 minutami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 1 hodinou
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 1 hodinou
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 2 hodinami
Hrnková bábovka
káťa před 2 hodinami
Buši houbová omáčka
Spepik před 2 hodinami
Tématické fráze:
ryba v parním hrnci,
filé v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
ryby v parním hrnci,
treska v parním hrnci,
halibut filet recepty,
rybí filety recepty,
pangasius v parnim hrnci,
ryba vařená v parním hrnci,
filety v parním hrnci,
recepty pro parní hrnec,
ryba v parním hrnci recept,
losos v parním hrnci,
rybí filet,
uprava rybiho file dia,
jak pracovat s parním hrncem,
ryba z parního hrnce,
recept n a krevety ve skořápce,
recepty parní hrnec,
treska parní hrnec
Suroviny:
pangasius,
citron,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
rýže,
masox,
voda
Komentáře (21)