Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,07 g |
| Tuky | 29,43 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 171 mg |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z velkych paradajok, tzv. bycich srdc, odkrojime vrch, vyberieme duzinu.
Krok 2: Na oleji orestujeme dozlata nadrobno nasekanu cibulu, pridame pokrajane strapcove paradajky a duzinu z bycich srdc, paradajkovy pretlak, prelisovany cesnak.
Krok 3: Restujeme asi 5 minut, pridame mlete maso, bobkovy list, osolime a okorenime. Vsetko spolu restujeme, kym sa suroviny neprepoja.
Krok 4: Potom vyberieme bobkovy list, osolime, primiesame posekanu petrzlenovu vnat a naplnime bycie srdcia. Priklopime odkrojene vrsky. zmes, ktora sa nevosla do paradajok, ulozime okolo nich.
Krok 5: Postruhame parmezan na listky a poukladame na paradajky.
Krok 6: Pecieme asi 15 minut pri 180 stupnoch. Po upeceni ozdobime listkami bazalky a listkami parmezanu.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
Moje poznámka
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 31 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
rajče býčí srdce,
rajčata býčí srdce,
rajče buvolí srdce,
rajčata byci srdce recepty,
byči žlazy recepty,
býčí žlázy na smetaně,
recept na rajče býčí srdce,
rajske buvoli srdce,
rajcata buvoli srdce,
mlete srdce,
srdcové rajče,
plněná buvolí rajičata,
rajče býčí srdce recept,
rajčata býčí srdce recept,
rajče býčí srdce recepty,
býčí srdce rajče,
býčí rajským,
rajče býčí srdce v kuchyni,
velka rajičata,
rajčata tzv. býčí srdce
Suroviny:
rajče,
maso hovězí,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
petrželka,
parmazán,
bazalka čerstvá,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (10)
Ďakujem ti zaň! +
(když jsem četla název, tak jsem si fakt myslela, že jde o hovězí srdce