Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 210 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,42 g |
Tuky | 140,56 g |
Vláknina | 6,78 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7JW
Moje poznámka
Pikantní lilek s marinovanou mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7JW
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 8 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 7 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 7 hodinami
Tématické fráze:
pesto z lilku,
lilek mozarela,
marinovaná mozarela,
pesto k lilku,
pikantní pesto,
lilek a mozarela,
lilek recept s mozzarelou,
lilek s feferonkami,
+lilek +mozarela,
domácí pesto na lilek,
pesto lilek,
lilek mozarella,
lilek mozzarella recept,
lilek pesto,
mozzarela blok recepty,
americký lilek,
lilek americký,
lilek pesto recepty,
pesto lilku,
lilek s mozrellou
Suroviny:
lilek,
rajče,
sýr mozzarella,
olej olivový,
feferonka,
česnek,
pesto bazalkové,
sůl
Komentáře (8)