Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Plněná kuřecí rolka a šťouchané brambory s cibulkou a sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 hanahcotton
Králík nadivoko se smetanovou omáčkou: Divoké koření mu dodá šmrnc, hotový je do hodiny a příprava je neuvěřitelně snadná
Hodnocení 186× 7 způsobů, jak upéct nejlepší vafle. Křupavé nebo vláčné, nadýchané, sladké i slané
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou