Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,32 g |
| Tuky | 38,70 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 791 mg |
| Sodík | 364 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 170,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jitrnicový rozpek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yw97
Moje poznámka
Jitrnicový rozpek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yw97
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 7 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 7 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 8 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 8 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 10 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 12 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 14 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 14 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 14 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 14 hodinami
Tématické fráze:
domácí jelita recept,
rozpek,
jelita recept,
recept na domácí jelita,
recept na domaci jitrnice,
zeli k jitrnici,
jelito se zelim,
jelito s bramborem,
retigova,
jitrnice a jelita recepty,
dobromila retigová,
rozpeky recept,
jelita se zelím,
příprava jelita,
jelíto recept,
rozpek recept,
jitrnice, jelito recept,
domácí jelita,
recept na jelita,
retigová recepty
Suroviny:
jitrnice,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř,
sádlo,
olej,
brambory,
kmín celý,
zelí kysané
Komentáře (34)
Za príma recept a krásnou Mirčinu fotku posílám další+25 bodík