Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,32 g |
Tuky | 38,70 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 791 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 170,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jitrnicový rozpek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yw97
Moje poznámka
Jitrnicový rozpek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yw97
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 7 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 8 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 8 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 9 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 10 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 12 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí jelita recept,
rozpek,
jelita recept,
recept na domácí jelita,
recept na domaci jitrnice,
zeli k jitrnici,
jelito se zelim,
jelito s bramborem,
retigova,
jitrnice a jelita recepty,
dobromila retigová,
rozpeky recept,
jelita se zelím,
příprava jelita,
jelíto recept,
rozpek recept,
jitrnice, jelito recept,
domácí jelita,
recept na jelita,
retigová recepty
Suroviny:
jitrnice,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř,
sádlo,
olej,
brambory,
kmín celý,
zelí kysané
Komentáře (34)
Za príma recept a krásnou Mirčinu fotku posílám další+25 bodík