Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zimní fazolačka s vejcem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2010 20:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 689 kJ / 1 838 kcal
Bílkoviny116,71 g
Tuky58,86 g
Vláknina62,67 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 551 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy181,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na tanieri servírujeme s vajcom a posekanou červenou cibuľou. (Samozrejme, môže byť aj obyčajná, ale červená je na bielom vajci farebne efektná...)

Kto chce, si ešte pridá ocot.

Samotný recept pochádza z tradičných receptov mojej mamky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

8. 3. 2010 20:49

:yes::yes:+2

Bibinka Bibinka

8. 3. 2010 20:44

Magdalenko, na polévkách ulítávám a dělám trochu podobnou, ale udělám jí teď podle tebe. Máš 1.boda:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolačka slovenska fazolacka s nudlemi chalupářská polévka fazolačka s nudlemi recept na fazole s vajcem fazolačka zimní recepty polévka fazolačka

Suroviny: fazole, cibule, kosti vepřové, sůl, mouka polohrubá, smetana zakysaná, vejce, bobkový list, voda, ocet, cibule červená

TopRecepty.cz

Zimní fazolačka s vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A68B