Krémeš z dvojího těsta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 27 894 kJ / 6 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,50 g |
Tuky | 406,94 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 640,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Upečený ořech. plát jsem dala na krém i s tím papírem nahoru a pak jej stáhla. Myslím, že by stačilo jen půl prášku do pečiva. Ořech. plát byl větší než listové, hodně to nabylo, musela jsem ho okrájet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 5. 2011 10:20
výborný zákusek, jen jsem si trochu pozměnila pořádí plátu a ještě je potřela meruňkovou marmeládou a na vrch jsem dala citronovou polevu jinak jsem se držela receptu dovoluji si přidat foto
7. 4. 2011 22:45
Vikino,děkuji!
7. 4. 2011 16:43
Recept znám, je výborný. Dávám bod
15. 4. 2010 10:36
Moooc hezké na tom řezu a určitě moooc dobré
14. 4. 2010 23:18
+
14. 4. 2010 21:23
Super moučník také ho dělám a je hodně jedlej
14. 4. 2010 21:12
Tééda, Majdi, ten řez je bombáááá!
14. 4. 2010 21:08
ukládám
14. 4. 2010 20:08
Moooc pěkné a lákavé
14. 4. 2010 19:54
14. 4. 2010 19:40
Tohle vypadá velice chutně
14. 4. 2010 19:16
Tak to musí být dobrota a moc hezky to na řezu vypadá+7.
14. 4. 2010 19:00
Děkuji za hodnocení,recept mám už pár let,ale dělala jsem ho poprvé.Našla jsem jej ve svých napsaných receptech,nevím,odkud jsem jej získala.
14. 4. 2010 18:49
Majdičko vypadá to moc pěkně a určitě to bude i dobroučké. Ještě než vyzkouším posílám 6 bodík. Až si budeme pochutnávat tak dám vědět.
14. 4. 2010 18:41
Tento krémeš znám pod názvem Jugoslávský krémeš. Recept mám od maminky. Krémeš je velice dobrý. Trochu trpělivosti je potřeba při krájení. Horní lístkové těsto má tendenci při krájení praskat. Lepší je nechat krémeš trochu odležet a krájet až na druhý den. Posílám bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 11 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 4 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 6 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krémeš kremes z listoveho testa kremeš na plech kremeše z listového těsta kremeš řezy jugoslávský krémeš výborný krémeš z listového těsta francouzky kremes kremeš recept jugoslavske rezy kremeš z lístkoveho těsta francouský krémeš řezy kremeš kremeš řezy z listového těsta kremese krémeše z lístkového těsta krémeš jugoslavsky krémež těsto na kremeš zákusek kremeš
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, ořechy mleté, prášek do pečiva, těsto listové, mléko, mouka hladká, cukr krupice, tuk hera, cukr vanilkový, rum
Krémeš z dvojího těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PjoW
21 názorů