Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá vepřová kýta

Vepřové maso již nikdy nebude tuhé, pokud zkusíte tuto marinádu. Připravte si kýtu na grilování, k nedělnímu obědu nebo k večeři se zeleninou. Jistě zachutná všem a v rodinném jídelníčku se bude opakovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (66×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min + 24 hodin marinování

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava, + 24 hodin marinování)

6. 5. 2010 19:13

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 201 kJ / 1 004 kcal
Bílkoviny40,31 g
Tuky49,51 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 8,74 g
Sůl21,94 g
Sacharidy96,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

21. 2. 2012 19:52

Prima Mama. jsem ráda, že jste si pochutnali:-K:yes:

Prima Mama

21. 2. 2012 18:47

Bylo to moc dobré, posílám bodík:yes:

Prima Mama

20. 2. 2012 16:18

Děkuji za recept. ;-) Maso je naložené na zítřek. Jsem zvědavá:yes: Potom pošlu bodík:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 12. 2011 20:57

BILKOVAI: Ivetko, moc se omlouvám!! taky moooc dobře vaříš!!:-)

BILKOVAI BILKOVAI

12. 12. 2011 20:38

Škoda, že nejsem Ivulinka:-(:-D No hlavní je, že chutnalo:yes::-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 12. 2011 20:16

BILKOVAI: týý jo!!! Proč jsem měla dojem, že je to od Ivulinky??:-O Promíííň!!! Super receptík a moc se omlouvám!!:-8:-8

BILKOVAI BILKOVAI

12. 12. 2011 18:02

Jani, jsem ráda, že jsi vyzkoušela recept a že Vám chutnalo;-):yes: Děkuji za fotečku:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 12. 2011 14:01

Ivi, přidávám fotečku. Další z tvých vynikajících receptíků;-). Ne nadarmo jich máš v knize Topreceptů zastoupených min. 11;-)

BILKOVAI BILKOVAI

6. 12. 2010 09:01

Ivanko, to mně těší, že chutnalo:-) A dík za pěkné fotečky:-K

Ivana79 Ivana79

5. 12. 2010 12:14

Ivetka,mala som naložené 2 dni a dnes som polovicu obalila ako rezeň a ostatné len tak opiekla.Výýýborné:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

10. 7. 2010 14:56

Janinko, jsem moc ráda, že jste si ho oblíbili. Nám taky moc chutná:-8:-K

Janina07

10. 7. 2010 12:19

díky moc za skvělý recept,už ho dělám po druhé a moc nám chutná!!:-p:-p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 7. 2010 23:04

Miszo:yes::yes::yes:
Majitelce receptu posílám další bod:yes:Seď panenko v koutě,budeš-li hodná:-Dnajdou tě:yes:A když budeš sedět dlouho,dopadneš jako já-nemám foťák,ale recepty ano:-D+1:yes:

Eliza Eliza

6. 7. 2010 22:28

Ivetko, potkala jsem tvůj recept v náhodných a moc se mi líbí...:yes: Už je uložen!!

ivulinka ivulinka

12. 5. 2010 06:58

;-):yes::-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta vepřová kýta recepty vyborne recepty z veprove kyty naložená vepřová kýta vepřová kýta recepty pro začátečníky vepřová kýta recept marináda na vepřovou kýtu recept na veprovou kýtu kýta šťavnaté vepřové maso marináda na kýtu recepty z vepřové kýty jak naložit vepřovou kýtu recepty vepřová kýta naložena vepřová kýta recepty recept vepřová kýta co udělat z vepřové kýty recept na marinadu na veprovou kytu nalozeni veprove kyty kyta veprova recepty

Suroviny: vejce, solamyl, hořčice plnotučná, omáčka worcesterová, maggi, pepř, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Šťavnatá vepřová kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/36zn