Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaná směs sýrů

Občas má člověk chuť na víno nebo pivo a sem tam si k němu chce něco malého zakousnout. Zkuste si dopředu naložit rozmanité druhy sýra podle našeho receptu. Nakládaný hermelín, sýr s modrou plísní, balkán a niva v kombinaci s ořechy či olivami nikdy nezklamou.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min Bez doby uležení

60 min (60 min příprava, Bez doby uležení)

12. 3. 2008 18:39

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie51 669 kJ / 12 349 kcal
Bílkoviny217,15 g
Tuky1 236,50 g
Vláknina32,28 g
Cholesterol 847 mg
Sodík 16,32 g
Sůl40,00 g
Sacharidy76,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

21. 3. 2009 13:00

dakujem dievcence za radu....toto je nalozene len v oleji a teraz manzel naklada ten recept od spagetky...btw....spabgetka by mohla vlozit recept...predsa to je kombinacia octu a oleja..takze je to nieco ine

spagetka spagetka

20. 3. 2009 12:37

cathleen, Paprička i Maris mají pravdu - je jemnější než romadur a zároveň takový mňam jako camembert :-8 - líp mě to nenapadlo, pokud je chceš nakládat - prokládej druh sýra + zelenina+ koření a zase duh sýra, už se chystám dát recept, ale časově nestíhám :-p;-)

Paprika Paprika

20. 3. 2009 12:08

Sedlčanský dvoujplísňový je Vltavín - to je jako niva a na povrchu bílá plíseň jako u camembertu. A hermadur je jako romadur - pivní smradlavý sýr a na povrchu opět bíla plíseň. Oba jsou MŇAM !!!

maris maris

20. 3. 2009 12:04

vybusna. dvouplísňový - to je kombinace typu sýrů - hermelín a Niva, Hermadur moc neznám, ale myslím že patří do kategotie těch " voňavých "

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 3. 2009 12:03

Dvouplísňové mají plíseň navrchu (jako Hermelín) i uvnitř (jako Niva). A Hermadůr nám chutnal jako "kříženec" romadůru ("voňavého") a Hermelínu, má slabounkou plíseń na povrchu...:-8

vybusna vybusna

20. 3. 2009 11:55

spagetka ...ak si tu....alebo aj nietkora z dam ....je to urgentne
som na slvoensku a neviem ci kupim tie sedlcanske dvojplisnove....a este k tomu vobec neviem, ake su to tie *dvojplisnove*..a este prosim....aky typ syra je ten hermadur

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2009 23:36

No, dala bych si!!:yes:

Hella Hella (moderátorka)

5. 2. 2009 22:42

Bajino, kde jsi to hledala, receptů je tady dost. např. http://www.toprecepty.cz/recept/2769-nakladany-syr...

BAJINA BAJINA

5. 2. 2009 21:27

No konečně pořádné recepty na naložené sýry:yes:co jsem se jich nahledala!:-hned je půjdu naložit!:yes:díky :-p

spagetka spagetka

12. 1. 2009 17:29

Výbusna - nádhera, jak musím zítra naložit sýry:-D:-D - my je milujem jen to odležení, no nevím.. to bych to musela před námi všemi zamknout :-D:-D - takže prostě musím, krásná výmluva :-D:-D:-))

vybusna vybusna

12. 1. 2009 17:11

no prave ze najneskor o dva tyzdne musim nalozit aj ja....pre brata....bude to take mile prekvapenie
skusim jeden pohar vyslovene len s olejom ako tento tu a jeden by som chcela tak ako ty kazes...samozrejme nie 3 litrove:-D

spagetka spagetka

12. 1. 2009 16:50

no tady na 3 litrovou sklenici - si dej tak litr vody a ocet přidávej vyloženě podle chuti, nesmí ani pálit ani zas tam vůbec necítit. Já přidávám i korinadr, celý pepř, nové koření a tymián. Takhle z hlavy ti přesné množství neřeknu, napravím to a vše změřím, až budu cca za 14 dní nakládat pro oslavu sýry. A co jsem měla na silvestra, už je pryč.:-/

vybusna vybusna

12. 1. 2009 16:45

spagetka a kolko octu tak bajocko davas...staci hruby odhad

spagetka spagetka

12. 1. 2009 16:41

ybusna: dělám podobně, jen dávám nálev s octa a olejem. Tady je jen olej, takže určitě otevřené v chladu a fakt spapat co nejdřív, aby olej nežluknul - takže to bych tipla na 3 neděle? Možná i déle, ale ne o moc. Ovšem spíš si myslím, že když uděláš přiměřené množství, tak to sníte týž večer - vypadá to dobře ;-):-p:yes:

RENEELS

12. 1. 2009 16:37

JELIKOŽ JE TO NALOŽENÉ V OLEJI, NENÍ NUTNÉ TO SPOTŘEBOVAT HNED. OLEJ TO KONZERVUJE, ALE JE DOBRÉ TO UKLÁDAT DO LEDNICE

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nakládané sýry nakládaná niva nakládaný sýr nakládání syru recept nakládané sýry naložená niva jak naložit sýr recepty nakladane syry nakládaný camembert nakladana niva recept nakládání sýry recept jak naložit sýry nakládání sýra nakládaný sýr recept jak naložit hermelín naložené sýry nakladana niva recepty jak nakládat sýry nakládané sýry recept nakládání sýrů recepty

Suroviny: sýr sedlčanský vltavín dvouplísňový, sýr niva, sýr hermadur, sýr balkánský, sýr eidam, kapie červená, kapie zelená, kapie žlutá, cibule, česnek, olej olivový, pepř čtyř barev, koření provensálské, olivy černé, olivy zelené

TopRecepty.cz

Nakládaná směs sýrů

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jn2