Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 954 kJ / 1 423 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 214,67 g | 
| Tuky | 16,47 g | 
| Vláknina | 26,55 g | 
| Cholesterol | 480 mg | 
| Sodík | 2,22 g | 
| Sůl | 5,35 g | 
| Sacharidy | 80,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso odblaníme a nakrájíme na stejné kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostky cca 1x1 cm. Na troše oleje osmažíme cibuli, jakmile začne zlátnout, přidáme maso a grilovací koření.
	Krok 2: Necháme na prudkém ohni maso zatáhnout, oheň ztlumíme a nepřikryté dále dusíme ve vlastní šťávě až skoro do připálení. Pozor, tento okamžik je velmi zrádný, opravdu jen skoro.
	Krok 3: V tomto okamžiku přidáme mletou papriku, promícháme, jen aby se rozpustila v tuku a ihned zalijeme červené víno, krátce necháme provařit, aby se odpařil alkohol.
	Krok 4: Přidáme vodou do úrovně masa, nadrobený masox, majoránku, nasekané (čerstvé) či rozdrobené (sušené) chili papričky, oloupaný česnek nakrájený na plátky (já používám sušené plátky, hezky drží tvar), kečup a papriku nakrájenou na malé kostičky 0,5x0,5 cm.
	Krok 5: Dusíme za občasného zamíchání přikryté doměkka. Ke konci přidáme nasekanou cibulovou nať a lehce zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a krátce provaříme.
Zveřejněno 3. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Barevný guláš - neguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wK8m
Moje poznámka
					
				
Barevný guláš - neguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wK8m
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 18 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pripaleny gulas, 
						
						
							připálená cibule, 
						
						
							připálené maso, 
						
						
							připálená cibulka, 
						
						
							jak udělat tmavý guláš, 
						
						
							co s pripalenym gulasem, 
						
						
							jak na připálený guláš, 
						
						
							tmavý guláš, 
						
						
							líný guláš, 
						
						
							nejlepší pečený guláš, 
						
						
							cibulka na guláš, 
						
						
							barva guláše, 
						
						
							pripalena cibulka v gulasi, 
						
						
							připálená paprika, 
						
						
							guláš neguláš, 
						
						
							gulas bez cibule, 
						
						
							připálená cibule v guláši, 
						
						
							guláš s cibulkou, 
						
						
							co s připálenou cibulkou, 
						
						
							co na připálený guláš
						
					
						Suroviny:
						
							kližka hovězí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							olej, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							česnek, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							koření grilovací, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							masox, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (28)
Proč taky, KLIŽKU, a na guláš, že
...ale jinak
No, tedy až na drobnosti...