Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina

Jednoduché lité těsto a ovoce dle sezónní dostupnosti a chuti - pouze toto stačí k přípravě výborného moučníku. Bublanina mnoho z nás přenese do dětství a vzpomínek na prázdniny u babičky. Ať už s třešněmi, jahodami nebo borůvkami, vždy vykouzlí úsměv na rtech.

Hodnocení receptu je 5,0 (82×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 7. 2010 09:36

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 682 kJ / 4 226 kcal
Bílkoviny75,86 g
Tuky148,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy638,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

monivon

18. 6. 2011 12:24

Ještě teplou bublaninu jsem musela s klukama ochutnat a je výborná. Děkuji za recept. :-8:yes:

cvana

15. 6. 2011 16:14

možné to je ze to tu je 125krat ale ja jsem si práve hlavne i dle fotky vybrala ten její;-)

Jana

1. 2. 2011 10:34

Dnes jsem bublaninu dělala a je mimořádně dobrá, nadýchaná jako peříčko.Hrnek u mě byl 250 ml.Moc děkuji za recept, mohu jen doporučit.

mumisek

23. 1. 2011 19:36

Moooc dobra bublaninka, vazne neni sucha a nejvic mne zaujal tento recept prave kvuli obrazku,vypadal krasne. Vsimla jsem si ze moc lidi tady stupne neuvadi, takze pro me je jistota to tam soupnout na 180 a je to. Jinak delalo se to asi 30 min, ale je lepsi to hlidat,vime. Mimochodem me je 22 a pecu uz nejake 4 roky co jsem s pritelem, nic zazracneho ale taky me to bavi, takze Petulo hodne zdaru, tohle se hodi vzdycky...:-))

Poppy.M Poppy.M

30. 11. 2010 22:16

Ahoj Petulo, chválím tě dnes je zázrak že mladá slečna jako ty má zálibu ve vaření a pečení! Dnes jsem si dělala bublaninu podle tvého návodu ingrediencí:-)jen jsem měla větší plech tak jsem musela přidat:D chválím tě a z negativních ohlasů si nic nedělej!!! Jen jediná výtka a nemyslím to zle, ale stupně sou důležité pro začátečníky:-)Jinak moc moc pěkné fandím ti!!

phamka

2. 9. 2010 14:15

na kolik stupňů to dát a na kolik minut:-?

michsamant michsamant

22. 7. 2010 16:09

@Petu, dakujem :yes:

olca spickova olca spickova

22. 7. 2010 15:41

Petulko máš ji moc krásnou!Vítám tě mezi námi a at se ti tu líbí!:-K Máš krásné fotečky!;-) Posílám ti bodíka do startu na těchhle stránkách!:-)):yes:

mirca75 mirca75

22. 7. 2010 14:34

Petula:-) máš moc jedlé fotky:-p.Nebudu tu řešit problém,kolik že receptů....,ale mám spíš na tebe prosbu;-).Mohla by jsi dopsat do receptu pár důležitých údaů,aby byl recept pro všecny? - na kolik stupňů pečeš,jak dlouho,na jak velký plech tvou bublaninu děláš,že pečeš na papíru,nebo je nutné plech vymazat,....Nejsou tu jen zkušené pekařky a kuchařky,ale hodně sem chodí i začátečnice/začátečníci,kterým potom takové udaje chybí,protože jí jdou péct třeba poprvé.A věř,že každá rada pomůže;-).A věřím,že tvá bublanina s pěknou fotkou,hodně lidí k nahlédnutí nebo upečení naláká;-).Předem děkuju:-K.

maris maris

22. 7. 2010 14:19

Simonko,:-) já nevím jak Ty, ale já když píši nějaký komentář, tak se nepodívám nejdřív na profil, jestli tu je někdo poprvé apod. Magdalenka upozornila slušně, tak nevím, co je tady nefér.
Petulko - promiň, neber to osobně, tento problém s opakovanými recepty tady byl, je a bude. Určitě jsi chytrá holka a příště už budeš vědět, že než přidáš recept, tak použiješ vyhledávání, jestli tu už není. Pravda je, že někdy to člověk nenajde, hlavně u koláčů, které jsou prakticky všechny ze stejných surovin. Bublaninu máš moc hezkou a budeme se těšit na další Tvé receptíky a krásné fotky;-):-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 7. 2010 13:45

Tak to jsem ráda,přeci jen nelíbí se mi opravdu když je tu někdo prvně a hned se mu dostane výtek,že sem recept pomalu neměl dávat,když tady je 125receptů,zajímalo by mne,zda tato výtka padla u všech kdo to sem dal.:-K
nemyslím,to ve zlém,ale někdy mi to přijde opravdu nefér,hlavně vůči těm co přijdou prvně a odváží se vložit recept.;-)

Sanynka Sanynka

22. 7. 2010 13:45

Už ji pěkně peču v troubě, určitě bude výborná:)

Eliza Eliza

22. 7. 2010 13:27

Tohle je asi první buchta, co jsem kdy upekla. Je dobrá, o to nic, ale znají ji dozajista všichni, kdo nějaký čas vaří a mnozí ji upečou poslepu; proto chápu Magdalenku, má asi (a to stejně jako já) představu, že by se recepty neměly příliš opakovat, ale stačí dát fotografii k již existujícímu. Ovšem jestli tu tahle buchta je nebo není, to jsem, přiznám se, nezkoumala. Ale chápu i Petulu, když přijde někdo nový, rád se pochlubí dobrým receptem, podělí se o něj a nezná vyhledavač atd...
Tak snad to neodradí ani jednu...;-):-K

PetulaP

22. 7. 2010 13:18

Simona Kucerova: Určitě mě to neodradilo :-) Hlavu si z toho nedělám..Je mi 19 let a jsem ráda, že se tomu aspon trochu věnuji a baví mě to..Což se nedá říci o každém v mém věku :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 7. 2010 13:16

Petule,doufám,že tě to neodradilo a ještě nějaký receptík dáš.:yes:;-):-K

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bublanina bublanina od babičky recept na bublaninu bublanina top recept bublanina recept hrnickova bublanina od babičky hrníčková bublanina s třešněmi recept bublanina litá bublanina výborná borůvková bublanina jak dlouho pect bublaninu bublanina hrníčkový recept něj malinová bublanina nejlepší bublanina litá bublanina s borůvkami bublanina na velký plech levná bublanina top recepty bublanina borůvková litá bublanina jak dlouho se pece bublanina

Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, mléko, olej, vejce, ovoce

TopRecepty.cz

Bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6BpN