Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 458 kJ / 1 066 kcal
Bílkoviny116,40 g
Tuky34,23 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 214 mg
Sodík 316 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy64,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perkelt se nikdy nezahušťuje, ale komu by to tak opravdu hodně vadilo, může šťávu zahustit lžící mouky rozmíchané v trošce vody a nechat provařit. Už to ale nebude perkelt a žádný Maďar ho nepochválí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

maris

15. 8. 2010 17:43

marundo:-), jsem ráda, že jste si pochutnali, díky:-K

marunda

15. 8. 2010 12:00

dnes bylo k obědu, mooooc dobré. Jen jsem omáčku zahustila, přišlo mi to hodně vodnatý. Ale už si přepisuju do své kuchařky a určitě budem vařit častěji. :yes:

ivulinka

8. 8. 2010 21:27

Tedy holky, koukám že máte krásný fotky, Maris, moc hezký receptík, bodík vám oběma:yes::-!

maris

8. 8. 2010 21:20

Jahůdko, já jsem Ti nepoděkovala za krásnou fotku - takže díky za ni i za realizaci receptu;-):-K

maris

25. 7. 2010 15:42

jahůdko - to mám radost:-) Bude taky fotečka ?:-K

savlinka

25. 7. 2010 14:46

tak to nemá také chybu mňam:yes:

jahoda

25. 7. 2010 14:43

Perkelt je výborný, uvařila jsem na zítra, ale asi ho budu muset dát pod zámek:-)), aby něco zůstalo. Nebylo třeba vůbec zahušťovat, jak píše Maris, stačí nechat pořádně šťávu vydusit. Doporučuji:yes::yes:

jahoda

23. 7. 2010 22:54

Tato jídla zbožňuji, kombinace brambor, rýže a pikantního masa se šťávičkou je úplně super. Určitě vyzkouším, nemám sice pastu, ale mám perkelt-bujon bez "E", který je chuťově taky dobrý.
Bezva recept a k tomu pěkná fotka:-):yes:

lemarti

23. 7. 2010 21:36

Maris krásná fotka:-Ka receptík se mi taky líbí:yes:a bodík je jasný:yes:

yanull

23. 7. 2010 20:47

Teda děvčata, vy jedete jako fretky, to jsou samé lahůdky, člověk neví, co by si dal dřív. :-p:-p;-) + 12:yes:

ivulinka

23. 7. 2010 20:41

Maruško, tohle papu musí chutnat úžasně:-!

Anna Kocikova

23. 7. 2010 20:11

Zeleninu v jídle mám moc ráda:-pa fotka je opravdu nádherná+1:yes::-K

maris

23. 7. 2010 20:05

Magdalenko díky, zase jsem chytřejší;-):-)

magdalenka

23. 7. 2010 19:59

Slovo tokan pochádza z rumunčiny, Transylvánie...typické pre tokáň je krájanie na podlhovasté kúsky - ceruzovitý tvar (perkelt a ragu=kocky), použitie majoránky a veľa čierneho korenia. Málo šťavy (vždy nechať vydusiť a odpariť a doliať) a pôvodne bez cibule a papriky.

mardosa

23. 7. 2010 19:55

Vypadá to moc dobře...něco podovného dělám,ale zkusím i tento.Fotká úplně láká.....mňammmm....dávám bodík...:-D:-D:-D:-K:-K:-K:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perkelt z vepřového masa recept perkel vepřový perkelt se smetanou pörkölt perkelt perkelt recept výborný perkelt drzkovy perkelt perkelt z vepřového masa madarský vepřový perkerlt recept perkel drzkovy gulas vepřový perklet gulaš perkel maďarský perkelt maďarský vepřový perkelt madarský perklet nokedli porkolt recept perkel recept

Suroviny: maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pasta perkelt, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový perkelt / pörkölt /

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q6x5