Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 60

60

Nutriční hodnoty

Energie10 456 kJ / 2 499 kcal
Bílkoviny64,44 g
Tuky86,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 521 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy362,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Američané je pouze obalí v cukru, nebo namočí v čokoládě.

Na mě je to moc suché, tak je rozříznu a naplním krémem. Pak ozdobím čokoládou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dooga

24. 8. 2015 16:34

akron: Ti, co vyzkoušeli jsou jiného názoru a jako propadák by to určitě nenazvali. Navíc vdolky jsou plné - bez středového otvoru, takže nechápu příměr. V těstě je kypřící prášek a donutky při pečení vykynou a jsou krásně pórovité.
Jsi si jistý(á), že koment patří k tomuto receptu??? Nebo je to jen výkřik do tmy ???? :no:

akron

23. 8. 2015 21:00

Co takhle si opravit název na vdolky a ne donuts,to těsto se dělá úplně jina a musí kynout,takže to je propadák :no::-((

marikapachlova

19. 1. 2014 19:38

Jupíí..ježíšek nadělil pekárnu na donuty (taková jako vaflovač,ale s kolečkama :-D ) noo tk to hnedka ráno musim probnout,aby měl synáček na snídani a svačinku do školy čerstvoučké :-)

Ema

23. 1. 2013 07:44

Američané je mají přímo naplněné pudinkem a jsou přímo fantastické,jak jsme tam byli,tak jsme na nich ujížděli.Byli fakt super!:-p:-p

dominooo

18. 1. 2012 21:08

pro PavlinaRyb: Můžu se zeptat o jakou směs se jedná? děkuji

Anonimka

29. 4. 2011 18:44

jsou uplne.......:-p:-p:-p:-p:-p:-p B-O-Ž-Í!!!

PavlinaRyb

6. 11. 2010 22:25

V práci je vyrábíme ze směsi přímo na koblihy a rozřezáváme plníme krémem 1:1vyšlehaný pudink se šlehačkou.Slepíme a na vrch pocukrujeme.Jdou na dračku.:-p

phamka

1. 11. 2010 23:05

a ve formičkách ?

Dooga

29. 10. 2010 16:03

Iveto, to jsem nezkoušel. Teoreticky si myslím, že by to šlo. Jen by to byly takové vdolky.

Jenny

29. 10. 2010 14:45

:yes::yes:

zizala

26. 10. 2010 11:31

Tý jo,ty teda jsou :-O:yes::yes:

janatka

26. 10. 2010 10:59

Dooga:prosím tě, jde to na tom lívanečníku smažit nebo musím mít tu formu na donuts????já ji nemám:-/ a tak budu muset napsat ježiškovi.

spagetka

12. 10. 2010 09:37

Jikotko, krásně se ti povedly - asi přece jen tu formu tajně koupím a budu tvrdit, že už ji máme přece táák dlouho :-D:-D, muž tvrdí že je u nás "přeformováno" a že začne vyklízet :-O;-)
Jinak samozřejmě i autorskému fotu a receptu :-p:yes:

Dooga

12. 10. 2010 09:26

No ono záleží, jak velkou máš tu formu. Z tý pečky mají průměr 5 cm.;-)

Jikotka

11. 10. 2010 16:21

Dávám bodík,dneska jsem si koupila formu na donuty,určitě je lepší pekárna,ale podařilo se,přidávám fotku...dělala jsem z poloviční dávky a ani náhodou jich nebylo 30,ale patnáct :-p:-p:-8:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na americký donut těsto na donuty do donutovače forma na donuty domácí donut americké donuty plněné donuty testo na donuty donutky z donutovače doughnut recept plnene donuty recept pekárna na donuty americký donut jak upect donut donut testo jak se dělá donut recept na cokoladovy donut těsto na donut donuty plněné americké donuty recept forma na donut

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, cukr vanilkový, mléko, vejce, olej slunečnicový, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Donut´s

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pk1V