Broskvové kostky
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 385 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,14 g |
Tuky | 47,58 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 202,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2011 20:21
Luci.p: to jsi mi udělala moc velikou radost, opravdu jak fotečkami, tak pochvalami, jsem moc ráda, že jsi měla úspěch a ostatní tvou snahu ocenili
10. 4. 2011 19:58
Ivanko, koláč jsem dělala a měl velký úspěch a vypadal senzačně...návštěvy ho obdivovali a moc chutnal,byl lehoučký..nechala jsem ho v lednici přes noc a krásně držel...děkuji za recept a rady...dávám bodík a přidávám nějakou fotečku (snad Ti to nebude vadit)
9. 3. 2011 12:46
Lucko, nemusíš se omlouvát, ráda poradím
- rosol dolij do daného objemu vodou nebo šťávou z toho kompotu nebo obojím...pokud dáš vodu, tak možná trochu přislaď
- smetana na šlehání a šlehačka je to samé, jde jen o různý obchodní název...
- tu želatinu můžeš samozřejmě použít taky
nehledej v tom žádné složitosti, není to žádná věda
- rosol dolij do daného objemu vodou nebo šťávou z toho kompotu nebo obojím...pokud dáš vodu, tak možná trochu přislaď
- smetana na šlehání a šlehačka je to samé, jde jen o různý obchodní název...
- tu želatinu můžeš samozřejmě použít taky
nehledej v tom žádné složitosti, není to žádná věda
9. 3. 2011 12:37
Děkuji za odpověď, omlouvám se ještě jsem se dívala do internetu - tu práškovou želatinu můžu i použít www.potravinyvareka.cz/product/pudinky_-skroby/pripravky-na-peceni/zelatina-cira-20g-oet/1862 ? Se šlehačkou jsem měla na mysli jestli můžu použít šlehačku trvanlivou nebo smetanu ke šlehání? A rosol doplním do 1,2l objemu vodou? Omlouvám,že se tak ptám. Zatím příjemný den.
9. 3. 2011 11:45
Lucko
- šlehačku můžeš použít jakoukoli ke šlehání, 200-250ml, podle balení
- broskve - tak vezmi 2 malé plechovky, to bude ok
- želatinu můžeš použít taky klidně jinou, třeba plátky a namočit je, jen ti neřeknu počet, to bude na návodu....
držím palce, aby se povedlo
- šlehačku můžeš použít jakoukoli ke šlehání, 200-250ml, podle balení
- broskve - tak vezmi 2 malé plechovky, to bude ok
- želatinu můžeš použít taky klidně jinou, třeba plátky a namočit je, jen ti neřeknu počet, to bude na návodu....
držím palce, aby se povedlo
9. 3. 2011 11:17
Ivanko,koláč vypadá nádherně,ráda bych ho zkusila,ale chtěla bych se zeptat, asi trochu hloupě (přála bych si, aby se mi koláč povedl):
Šlehačky mají být trvanlivý (250ml)?Vůbec nevím s práškovou želatinou (ty co jsou v odkazech nemůžu v Tescu najít), jak vypadá od Dr.Oetkera? Rosol doplním do 1,2l objemu vodou? A má se použít broskvový kompot 820g - ten jsem bohužel taky nenašla v Tescu. Předem moc děkuji za odpověd a přeji příjemný den.Lucka
Šlehačky mají být trvanlivý (250ml)?Vůbec nevím s práškovou želatinou (ty co jsou v odkazech nemůžu v Tescu najít), jak vypadá od Dr.Oetkera? Rosol doplním do 1,2l objemu vodou? A má se použít broskvový kompot 820g - ten jsem bohužel taky nenašla v Tescu. Předem moc děkuji za odpověd a přeji příjemný den.Lucka
1. 3. 2011 11:17
Romiii, moc jsi mě potěšila doufám, že si vybereš i mezi dalšími recepty a budeš stejně úspěšná
1. 3. 2011 09:20
Chci moc poděkovat autorce za tento recept, nejsem zrovna nejlepší kuchařka ale musím říct, že se zadařilo na poprvé, vše jsem nechala pořádně ztuhnout a výsledek naprosto báječný!! I můj přítel si moc pochutnal a určitě jsem tento receptík nevyužila naposled, vážně jsem moc nadšená a ještě jednou děkuju
24. 10. 2010 21:52
Evíku, to jsi mě moc potěšila a na fotečku čekám co nejdřív
24. 10. 2010 21:40
Velice dobrý a lehoučký zákusek a bodíček letí Ishu Tobě. Použila jsem ovocné želé Dr.Oetker s broskvovou příchutí a nemělo to chybu. Fotka bude příště.
20. 10. 2010 21:55
andulik, děkuji a fotečka není?
20. 10. 2010 21:54
zdravím tak jsem to taky vyzkoušela chutnalo to všem a přidavam bodík.osvěžující moučník.
3. 10. 2010 12:54
To je nádhera,hned bych si dala.posílám bodík
24. 9. 2010 00:07
phamko, za pochvalu děkuji to jsi mě moc potěšila, že jsi udělala už podruhé tentokrát se nerozpadly a vše drželo? asi ano, když jsi byla chválená ostatními maminkami jsi šikula
23. 9. 2010 20:40
dnes jsem to dělala ráno po té co jem odvezla děti do školy
protože dnes v 6 byly schůzky takové dětské tak jsme to tam přišly a všichni nám to chválily tak že chválím tebe isahu
: yes :
protože dnes v 6 byly schůzky takové dětské tak jsme to tam přišly a všichni nám to chválily tak že chválím tebe isahu
: yes :
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 3 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina prášková, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty
Broskvové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/698L
65 názorů