

Dýňová omáčka s tempehem
Suroviny
- dýně hokaido
- tempeh uzený bio
- kulatozrnná rýže bio
- cibule
- kukuřičný škrob
- salát
Postup přípravy receptu
Osmažíme cibulku, přidáme dýni a dusíme 15-20 minut. Pak přidáme hrášek, tempeh a prohřejeme.
Rozředíme zeleninovým vývarem a na závěr zahustíme kukuřičným škrobem. Podáváme s kulatozrnnou rýží a salátem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Dýňová omáčka s tempehem
-
Kradené recepty jsou fakt přínos a máme jich tu málo. Jen tak dál
.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-sama... -
Hokkaido jsem sklidila v neděli, protože se mi do některých pustili mrchy slimáci, tak abych zachránila aspoň zbytek. Pomalinku shromažďuju receptíky, protože se na ni vyloženě těším
Tvůj ukládám