Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodovotvarohové pokušení

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2010 06:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 012 kJ / 959 kcal
Bílkoviny27,88 g
Tuky28,67 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy141,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

inspirace na www.urybicky.cz, upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Coleta

30. 9. 2010 12:59

Děkuji za rady, podívám se v obchodě a zkusím to spáchat na oslavu. Ještě dotaz:Jak dlouho ta želatina tuhne?

isindy isindy

30. 9. 2010 11:58

Svetlanko, já bych ho klidně na nějakou horní vrstvu použila taky nebo třeba na šlehačkový krém v proříznutém piškotu, ale na takto větší plochu, kterou už nic nedrží, tak věřím víc té želatině :-8...ale to je fakt otázka osobní zkušenosti a souhlasím, že každý má zkušenost jinou ;-)

Svetlana Svetlana

30. 9. 2010 11:47

Ivi, upřimně????? Moc se mi líbí a chutnají různé želatinové výrobky - jedno jestli slané nebo sladké...ale opravdu NIKDY, fakt NIKDY se mi nepovedly...buď to neztuhlo, nebo se vsákly dovnitř, nebo - já nevím co...a fakt až z tím ztužovačem za studena se mi povedl jogurtový krém a já jsem byla nadšena a od té doby ho propaguju kde můžu :-D:-D:-D

mysulka mysulka

30. 9. 2010 11:24

:-p +:yes:;-);-)

isindy isindy

30. 9. 2010 10:01

klarisko, neblázni ;-) tohle je přeci tak jednoduchý dortík :-O skoro všechno udělá za tebe šlehač...jooo, v době M.D.Rettigové bych se s tím růčo dělat nechtěla :-8 nejhorší a nejpracnější je to čekání, než to ztuhne :-D:-D

Klariska Klariska

30. 9. 2010 09:55

Opět pastva pro oči..! Chuť si raději ani nepředstavuju, protože žádnou Isahu doma nemáme :-(.

Teta Lena

30. 9. 2010 09:47

Tak si jen nabídnout,kdyby to šlo:-p:-K:yes:

isindy isindy

30. 9. 2010 09:34

chocolate (neregistrovaný/á) - proč bych se měla zlobit :-O každá rada a informace dobrá, je to i pro mě zpětná vazba a zkušenost pro příště...víc hlav víc ví ;-):-)

isindy isindy

30. 9. 2010 09:33

Svetlano, určitě lze použít podle vlastní zkušenosti i jiné želatinové přípravky, které má kdo ověřené a rád s nimi pracuje....mně je to v podstatě jedno, používám, který je zrovna doma k dispozici ;-) jen s plátkovou želatinou jsem občas měla problémy, tak dávám přednost sypané :-)

chocolate

30. 9. 2010 09:30

Krásný receptík:yes:, doufám, že se isahu nebude zlobit, ale pro Coleta-používám dortové želé Labeta, nevaří se, sáček se vmíchá do horké tekutiny.
Podobné dortíky máme moc rádi (bohužel je nemívám tak hezké jako isahu), tvarohovou nápň ztužuji buď stejně jako isahu nebo používám Ztužovač tvarohových a jogurtových zákusku od Dr.Oetkera.
Recept si tisknu a vyzkouším, děkuji:-K.

Svetlana Svetlana

30. 9. 2010 09:27

...mňam...Ivi určitě bodík za výbornou mňamku...jen bych do tvarohové směsky použila (používám i do různých jogurtových krémů) http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7... , kdo jste ještě nepoužíval, fakt doporučuju...je za studena opravdu výborně drží...:yes::yes::yes:

isindy isindy

30. 9. 2010 09:12

Coleto, nejsem teď doma, abych se podívala, ale pokud si matně pamatuji, tak se vaří dortové želé - prodávají ho čiré či barevné, většinou červené, takový malý sáček...toto je želatina, ta se vždy jen rozpustí v horké vodě a nesmí se vařit...
do tvarohové směsi jsem použila dokonce želatinu na vaječný aspik, není tak čirá, což v tomto případě nevadí a je bez příchuti stejně jako čirá...byla to tuším Labeta. A do jahod - výrobce netuším, ale doma je zbytek sáčku, použila jsem jen část, je to větší balení, tak se večer kouknu a dám vědět ;-)

savlinka savlinka

30. 9. 2010 09:04

ISAHU..no toto je úžasné mňam:yes::yes:nemluvě o tom jak krásně to vypadá:yes:

Coleta

30. 9. 2010 09:01

Dobrý den, mohu se zeptat na výrobce té želatiny. Znám jen tu co se vaří za tepla, např. vitana. To asi není ta samá, že?

michsamant michsamant

30. 9. 2010 08:24

:-p:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort za studena s ovocem a zakysanou smetanou zelatina za studena želatinový ztužovač za studena dr.oetker jak dlouho tuhne zelatina želatinový ztužovač za studena želatinový ztužovač želatinový ztužovač za studena dr. oetker želatina za studena dr oetker příprava sypké želatiny tvarohové pokušení jahodovotvarohove řezy želatina za studena dr.oetker jahodovo tvarohový dort sypká želatina želatina do krému za studena želatina do tvarohu za studena želatina do krémů jahodový dort se zakysanou smetanou a tvarohem jahodovy dort za studena se zakysanou smetanou tvaroh a želatina

Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr

TopRecepty.cz

Jahodovotvarohové pokušení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myXr