Jahodovotvarohové pokušení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
Tuky | 28,67 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 141,47 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2010 12:59
Děkuji za rady, podívám se v obchodě a zkusím to spáchat na oslavu. Ještě dotaz:Jak dlouho ta želatina tuhne?
30. 9. 2010 11:58
Svetlanko, já bych ho klidně na nějakou horní vrstvu použila taky nebo třeba na šlehačkový krém v proříznutém piškotu, ale na takto větší plochu, kterou už nic nedrží, tak věřím víc té želatině ...ale to je fakt otázka osobní zkušenosti a souhlasím, že každý má zkušenost jinou
30. 9. 2010 11:47
Ivi, upřimně????? Moc se mi líbí a chutnají různé želatinové výrobky - jedno jestli slané nebo sladké...ale opravdu NIKDY, fakt NIKDY se mi nepovedly...buď to neztuhlo, nebo se vsákly dovnitř, nebo - já nevím co...a fakt až z tím ztužovačem za studena se mi povedl jogurtový krém a já jsem byla nadšena a od té doby ho propaguju kde můžu
30. 9. 2010 11:24
+
30. 9. 2010 10:01
klarisko, neblázni tohle je přeci tak jednoduchý dortík skoro všechno udělá za tebe šlehač...jooo, v době M.D.Rettigové bych se s tím růčo dělat nechtěla nejhorší a nejpracnější je to čekání, než to ztuhne
30. 9. 2010 09:55
Opět pastva pro oči..! Chuť si raději ani nepředstavuju, protože žádnou Isahu doma nemáme .
30. 9. 2010 09:47
Tak si jen nabídnout,kdyby to šlo
30. 9. 2010 09:34
chocolate (neregistrovaný/á) - proč bych se měla zlobit každá rada a informace dobrá, je to i pro mě zpětná vazba a zkušenost pro příště...víc hlav víc ví
30. 9. 2010 09:33
Svetlano, určitě lze použít podle vlastní zkušenosti i jiné želatinové přípravky, které má kdo ověřené a rád s nimi pracuje....mně je to v podstatě jedno, používám, který je zrovna doma k dispozici jen s plátkovou želatinou jsem občas měla problémy, tak dávám přednost sypané
30. 9. 2010 09:30
Krásný receptík, doufám, že se isahu nebude zlobit, ale pro Coleta-používám dortové želé Labeta, nevaří se, sáček se vmíchá do horké tekutiny.
Podobné dortíky máme moc rádi (bohužel je nemívám tak hezké jako isahu), tvarohovou nápň ztužuji buď stejně jako isahu nebo používám Ztužovač tvarohových a jogurtových zákusku od Dr.Oetkera.
Recept si tisknu a vyzkouším, děkuji.
Podobné dortíky máme moc rádi (bohužel je nemívám tak hezké jako isahu), tvarohovou nápň ztužuji buď stejně jako isahu nebo používám Ztužovač tvarohových a jogurtových zákusku od Dr.Oetkera.
Recept si tisknu a vyzkouším, děkuji.
30. 9. 2010 09:27
...mňam...Ivi určitě bodík za výbornou mňamku...jen bych do tvarohové směsky použila (používám i do různých jogurtových krémů) http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7... , kdo jste ještě nepoužíval, fakt doporučuju...je za studena opravdu výborně drží...
30. 9. 2010 09:12
Coleto, nejsem teď doma, abych se podívala, ale pokud si matně pamatuji, tak se vaří dortové želé - prodávají ho čiré či barevné, většinou červené, takový malý sáček...toto je želatina, ta se vždy jen rozpustí v horké vodě a nesmí se vařit...
do tvarohové směsi jsem použila dokonce želatinu na vaječný aspik, není tak čirá, což v tomto případě nevadí a je bez příchuti stejně jako čirá...byla to tuším Labeta. A do jahod - výrobce netuším, ale doma je zbytek sáčku, použila jsem jen část, je to větší balení, tak se večer kouknu a dám vědět
do tvarohové směsi jsem použila dokonce želatinu na vaječný aspik, není tak čirá, což v tomto případě nevadí a je bez příchuti stejně jako čirá...byla to tuším Labeta. A do jahod - výrobce netuším, ale doma je zbytek sáčku, použila jsem jen část, je to větší balení, tak se večer kouknu a dám vědět
30. 9. 2010 09:04
ISAHU..no toto je úžasné mňamnemluvě o tom jak krásně to vypadá
30. 9. 2010 09:01
Dobrý den, mohu se zeptat na výrobce té želatiny. Znám jen tu co se vaří za tepla, např. vitana. To asi není ta samá, že?
30. 9. 2010 08:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 11 minutami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 29 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 52 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 56 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: dort za studena s ovocem a zakysanou smetanou zelatina za studena želatinový ztužovač za studena dr.oetker jak dlouho tuhne zelatina želatinový ztužovač za studena želatinový ztužovač želatinový ztužovač za studena dr. oetker želatina za studena dr oetker příprava sypké želatiny tvarohové pokušení jahodovotvarohove řezy želatina za studena dr.oetker jahodovo tvarohový dort sypká želatina želatina do krému za studena želatina do tvarohu za studena želatina do krémů jahodový dort se zakysanou smetanou a tvarohem jahodovy dort za studena se zakysanou smetanou tvaroh a želatina
Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr
Jahodovotvarohové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myXr
62 názorů