Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Roštěná" omáčka

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 10. 2010 11:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 073 kJ / 1 212 kcal
Bílkoviny200,16 g
Tuky42,17 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,75 g
Sacharidy7,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčku nezahušťuju, chutná nám víc. Vyzkoušejte, je moc dobrá :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nejde o jméno

19. 8. 2011 18:25

www.toprecepty.cz/recept/15300_/rostena/_omacka/Ano starší ji znají jako, roštěnou v prvé řadě, omáčku o jedinečné a nezaměnitelné chuti. Nebo roštěnky a to vždy z vepřového masa. Nemá to nic společného dle názvu masa. Tak ji vařila, prabába, bába,máma i Já.

Lucka

2. 6. 2011 07:47

Rychlé,jednoduché a mooc chutné...všem vřele doporučuji vyzkoušet a děkuji za bezva recept:-K

sarinda77

14. 5. 2011 07:58

Dobrota:-p:yes:

Tomik

15. 1. 2011 21:34

Něco podobného jsem chtěl vždycky umět uvařit a teď už to umím, díky bylo to skvělé...

Monika

12. 1. 2011 13:10

Dneska jsem tuhle výbornou roštěnou poprvé uvařila a opravdu jsme si celá rodinka pochutnali!Děkuji za skvělý recept:-):-):-)

Syrda

4. 1. 2011 13:58

Před chvílí jsem to dodělal. celá rodina si velmi pochutnala:yes:

bena2222@seznam.cz

24. 11. 2010 21:53

Já tuto roštěnou taky tak vařím -přidávám do hotové trošku plnotučné hořčice. Máme to všichni moc rádi a taky ten název roštěná se u nás používá.:-)

hobllinka

17. 11. 2010 19:03

no nevím kolik ale dávala jsem aby bylo maso ponořené.... pak se přileje podle toho kolik chceme omáčky :-) a omáčku dochutíme :-)

Katka

17. 11. 2010 13:25

Chtěla bych se zeptat, kolik bych tam měla dát cca vody. Nejsem moc zkušená kuchařka, teprve se učím. Manžel má rád roštěnou od rodičů, chtěla bych ho překvapit.:yes: Jinak recept vypadá samozřejmě více než dobře.

Janinaa

16. 11. 2010 16:47

už vařím a nemůžu se dočkat až to bude hotové:-p:yes:

hobllinka

7. 11. 2010 13:53

no já tu omáčku dělám do velkýho hrnce :-) a stejne na druhej den nikdy nezbyde :-):-):-)

Toníček

6. 11. 2010 19:43

Ať se to jmenuje jak chce, bylo to dobré

Monika

6. 11. 2010 18:09

Tak jsem to dělala přesně podle toho a omáčku jsem měla totálně slanou a to jsem dala jen půl masoxu a tu lžičku vegety, takže opatrně s tím masoxem...;-)

hobllinka

1. 11. 2010 21:10

Jsem ráda že vám chutná,my se po ní můžeme utlouct.:-)

Barča

30. 10. 2010 14:19

tak jsme dneska tuto roštěnou vyzkoušli a bylo mi řečeno bylo to výborné, já si Tě vážně asi vezmu:-))) TAKŽE DÍKY :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostena omacka roštěná rostena z veproveho masa rostena omacka recept roštěná omáčka z vepřového masa recept na rostenou omacku roštěná recept omáčky z vepřového masa roštěná vepřová roštěná roštěnky z vepřového masa rostena z veproveho omáčka roštěná recept roštěná omáčka omáčky rostena recept na roštěnou omáčku z veproveho masa roštěná z vepřového masa recept omáčky recepty roštěná omáčka omáčky recepty omáčka z vepřového

Suroviny: cibule, mouka hladká, ramínko vepřové, houby, sůl, pepř, olej, masox, vegeta

TopRecepty.cz

"Roštěná" omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7X2w