Koňská kýta po cikánsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,00 g |
Tuky | 9,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
... a zase konina - to bude diskuse :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2016 21:57
18. 4. 2016 20:02
2. 11. 2010 15:33
2. 11. 2010 10:22
2. 11. 2010 08:51
2. 11. 2010 08:43
2. 11. 2010 08:33
Diskuze jíst či nejíst je každého věc.
2. 11. 2010 08:32
2. 11. 2010 08:31
Pojem ušľachtilé zviera vymysleli ľudia, ale čo je to ušľachtilé zviera ? Podľa čoho sa posudzuje ušľachtilosť ?
Kedysi mala švagriná prasiatko, odmalička sme ho hladkali, bolo miláčikom. Keď ho ako "dospeláka" zabili, nemal ho kto jesť, bol to náš Miki. Tak všetko mäso rozdala.
Ak si k niekomu vybudujem vzťah, pravdaže to nezjem, ale mäso v obchode pochádza zo zvieraťa, ku ktorému človek nemá citový vzťah.
Mimochodom, kone sa na rozdiel od prasat, kráv a diviny či hydiny zabíjajú len tie, ktoré by uhynuli, napr. majú zlomenú nohu.
Každé zviera je živý tvor, a človek, či chceme alebo nie, je v prírode predátor, niekedy bohužiaľ.
Ale aj rastliny sú živé, majú pamäť, reagujú...a predsa nikoho nenapadne hovoriť, že sme ich zjedli, hoci mnohé z nich sú tiež ušľachtilé.
Nechajme preto na každom z nás, nech je to, čo mu chutí, čo má rád, a neodsudzujme recept len preto, že je použitá surovina, ktorú my nemáme radi alebo z rôznych dôvodov ju nekonzumujeme.
2. 11. 2010 07:24
2. 11. 2010 07:23
2. 11. 2010 05:33
2. 11. 2010 00:38
1. 11. 2010 23:55
1. 11. 2010 22:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé gnocchi
Přidáno před 48 minutami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 17 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 23 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Právě bylo uvařeno:
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 22 minutami
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 7 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 10 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 10 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 11 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 11 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 13 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 13 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 13 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po cikánsku koňské maso konske maso recepty hovězí nudličky po cikánsku jak připravit koňské maso konska kyta rcepty koňský guláš koňská kýta recepty kuřecí nudličky po cikánsku recept vepřová kýta po cikánsku koňský guláš po cikánsku rozdíl mezi hovězím a konským masem co uvařit z koňského masa koňská kýta čím zpravit hodně pálivý guláš konske maso kyta rozdil mezy hovezim a konskym masem gulas z konske kyty kančí kýta po cikánsku nudličky po cikansku
Suroviny: maso koňské, protlak rajčatový, koření gyros, pasta papriková, sůl, pepř, cibule, máslo, olej
Koňská kýta po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w5A
23 názorů