Skladane kolozvarske zeli
Suroviny
Porce: 2 porcie, pekacik 20 x 20
Nutriční hodnoty
Energie | 3 415 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,37 g |
Tuky | 34,19 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 59,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2011 22:20
vybusna: tak jsem po roce a půl opět tady, tentokrát s fotkou tohoto chuťově výborného "Koložváru".
Vím, že je tady více podobných receptů, ale mám to ráda takto jednoduše, žádná klobása, nebo dokonce česnek, jak někdo psal..
Prostě mňamka - zelí tam bylo dost, ale je schované, chtěla jsem se pochlubit šťávičkou, ale rýže ji nasála
Díky za recept a posílám fotku (a čekám na oplátku Tvoji fotku u Zasněžené chaloupky)
Vím, že je tady více podobných receptů, ale mám to ráda takto jednoduše, žádná klobása, nebo dokonce česnek, jak někdo psal..
Prostě mňamka - zelí tam bylo dost, ale je schované, chtěla jsem se pochlubit šťávičkou, ale rýže ji nasála
Díky za recept a posílám fotku (a čekám na oplátku Tvoji fotku u Zasněžené chaloupky)
3. 3. 2010 21:36
Toto zelíčko jsem opět dělala a naše rodina se ho snad nepřejí, a s domácím kysaným zelím je to fakt prima jídlo.5 Vyhovuje nám to právě s mletým masem. Super, díky
19. 1. 2009 08:38
Hmmm, myslela jsem, že to taky dokážu - jen podle čtení receptu - odhadnout, co by nám chutnalo a co ne......a stále si stojím za svým
Nehledě na to, že to, co chutná nám, nemusí někdo druhý ohodnotit jen kladně, takže kus věty jako :.......ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok by nikdy nenapisal....mi tady nedává smysl.
Recept mám v oblíbených
Nehledě na to, že to, co chutná nám, nemusí někdo druhý ohodnotit jen kladně, takže kus věty jako :.......ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok by nikdy nenapisal....mi tady nedává smysl.
Recept mám v oblíbených
18. 1. 2009 21:04
pata3 a myslím, že známkovat jsi nemohl, když nejsi přihlášený a taky by mne zajímaly tvé recepty, ale fakt, proč ne? My jsme rádi, když příjde někdo zkušený a poradí.
18. 1. 2009 21:03
pata3 aj ja by som sa prihovarala za nejake tvoje recepty a tiez to pisem uplne vazne. btw..co sa tyka skorice, pridavam ju takmer do kazdeho indickeho jedla a robim si z nej aj marinadu na http://toprecepty.cz/recept/1794-skoricove-kridylk...
18. 1. 2009 20:51
pata 3 - bez jakékoli ironie, naprosto upřímně - dejte sem nějaké recepty
18. 1. 2009 20:47
Mila spagetka,nemusite ma lutovat.Ja som len trosku s usmevom a trosku s popichom reagoval na "tejaju".Varim od mojich deviatich rokov a mam vela svojich osobnych receptov,ktore vznikli asi tym,ze som vela cestoval.Ved kto by si pomyslel(len priklad),ze skorica v urcitom mnozstve a v urcitom pomere s inymi ingredienciami vam tak perfektne dochuti hovadzie,ze to "skuseny kuchar"nedokaze odhadnut
18. 1. 2009 20:29
pata3....hej mlete maso nie je take stavnate, ako kockate...nerobievam kockate kvoli tomu, ze mi to tam nesedi, ale urcite vyskusam to co si poradila...pomliet hotove udusene maso...vdaka za tip a pekny vecer
18. 1. 2009 19:58
pata 3 - pak vás velice lituju, pokud neumíte podle ingrediencí a způsobu vyhotovení odhadnout výsledek - ŘÍKÁM ODHADNOUT - v tom se právě ukáže MISTR KUCHAŘ - ne že to ví stoprocentně, ale má představu. Proto také nikdy jídlo nezavrhne, jen napíše, co si myslí
18. 1. 2009 19:53
hodnotil som vase kuchtenie vybusna a dal som za dva.Dufam,ze som tym nic nepokazil,ked som napisal hodnotenie.Preco za dva?Chutovo je to trosku"vybledle".A je to len kvoli tomu,ze pouzivate mlete maso.Chutovo lepsie ,ale tiez pracnejsie je nakrajat maso na kusky velke asi 5x5x5 cm,osolit a okorenit,nechat oddychnut a dusit to klasickou cestou,skoro ako ked dusite maso na tradicny segedinsky,potom to este teple pomeliete.Ako hovorim,je to trosku viac prace,ale gurman je gurman.Ja tiez este vytieram nadobu tukom na pecenie.A na margo pani"tejaja"-VY a skuseny kuchar?!Tak ten by take nieco,ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok nikdy nenapisal,aj keby sa jednalo o miesane vajcia na cibulke
7. 1. 2009 18:56
Jéžiši, Svetlanka, my máme diétu V nedeľu končíme...tak potom uvidíme...
7. 1. 2009 15:48
...Terezko já dávám na trošku sádla opéct kolečka klobásy s kostičkama buď anglické nebo špeku a to dávám jako první vrstvu na spodní zelí, pak maso s rýží, zaleju kyselou smetanou, nakonec druhou část zelí a nahoru opět smetanu rozmíchanou s paprikou...máme to moc rádi...a nějak jsem si udělala chutě, žeby v sobotu oběd
7. 1. 2009 15:27
...a dobrá klobáska k tomu... http://www.toprecepty.cz/recept/2070-kolozvarske-z... mňam, mňam...
7. 1. 2009 14:58
...přečetla jsem si recept, protože koložvárské dělám často a už jsem taky chtěla psát, jak ho dělám já a co že bych tam přidala...ještě že jsem si přečetla diskuzi doleale mimochodem...kombinace zelí - rýže - maso je opravdu výýýýborná...
7. 1. 2009 13:33
Náhodou, vybusna, ta fotka je dobrá, malinko tmavší, ale dobrá!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 1 hodinou
Placičky s kopřivami
Přidáno před 4 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 9 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 1 hodinou
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 2 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 4 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 6 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Radní v Miláně chtěli zakázat prodej zmrzliny po půlnoci. Je to tradice a tu nám neberte, protestovali naštvaní občané
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Skořice je oblíbené koření i lék. S její konzumací bychom to ale neměli příliš přehánět
Další recepty
Tématické fráze: koložvarská kapusta kolozvarska kapusta recept kološvárské zelí kološvárské zelí recept kapustove zeli maďarské zelí kološvárské zelí na maďarský způsob recept kološvárská kapusta recepty kološvárské zelí recept koložvárská kapusta skladana kapusta koložvárska kapusta recepty kološvárské zelí babica sedmihradské zelí mleté maso zelí rýže madarska kapusta kološvarské zelý rýže se zelím a mletým masem kološvárská rýže koložvárska kapusta s mletým masem
Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, cukr, rýže, smetana kysaná, cibule, česnek, olej, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín mletý, sůl, pepř mletý
Skladane kolozvarske zeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5N
29 názorů