Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 8,15 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 27,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošská cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koQX
Moje poznámka
Krkonošská cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koQX
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 3 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 3 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 3 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 4 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 4 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 5 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 5 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
cibulačka,
cibulačka s bramborem,
cibulačka recept,
krkonošká cibulačka,
recept cibulačka,
krkonozska cibulacka,
krkonošské recepty,
cibulačka s brambory,
recepty cibulačka,
krkonošská polévka,
polévka krkonošská cibulačka,
cibulacka s uzenym masem,
polévka cibulačka,
polévky recepty,
krakonosska cibulacka,
cibulacka s uzenym,
top recepty cibulačka,
polévka cibulačka recept,
krkonšská cibulačka,
cibulačka s bramborama
Suroviny:
bujón houbový,
cibule,
vejce,
brambory,
zelenina kořenová,
houby,
chléb,
česnek,
olej,
sůl
Komentáře (5)