Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)

Pařížské rohlíčky jsou vánoční cukroví, které nesmí chybět na svátečním stole. Spojení lehoučkého ořechového těsta, poctivého krému a lahodné čokolády vytváří neopakovatelný chuťový zážitek. Připravit je můžete z různých druhů ořechů.

Hodnocení receptu je 5,0 (84×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 10 min

100 min (90 min příprava + 10 min tepelná úprava)

6. 12. 2010 19:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

21. 12. 2010 22:00

Vendy..dobrý;-):yes:ale škrábat ten původní z rohlíků nebudu..sorry:-D:-D:-D:-D

Vendy007

21. 12. 2010 21:54

Tak jsem dnes vyzkoušela jiný krém a můžu jen doporučit;-)
Krém:
1 šlehačku 30% svařit s čokoládou na vaření - nechat projít varem,dát do druhého dne odstát a potom zašlehat do 1 másla a asi 10 dkg cukru;-)řekla bych že je o dost lepší:-p:-p

Zdenka1

21. 12. 2010 20:51

Děvčata, já bych se přimlouvala za změnu názvu u tohoto receptu. Marně hledám vady, rohlíčky jsou moc pěkné:yes::-p

Vendy007

21. 12. 2010 14:52

Moc jsi mě potěšila Rebeko a vůbec nejsou škaredé,jsem ráda že se Ti povedly:yes::yes::yes::-K:-K:-K:-K

rebeka rebeka

21. 12. 2010 12:56

Vendy:-Kupečeno,nazdobeno,ochutnáno,pochváleno,vyfoceno,bod již dříve udělen;-):-D:yes:
řeknu ti,dělávám podobné,sakruju u toho jak pohan:-Ds tímto těstem to šlo jedna báseň a pokud chceš vidět,jak opravdu vypadají škaredé,tak jukni na mé foto:-D:-D:-Dale to je rukama:-D:-D:-D
jinak díky za skvělý recept:-!:yes::-K

Koubkova Koubkova

19. 12. 2010 15:28

Velice dobré a křehké cukroví :-p:yes:

magdalenka magdalenka

18. 12. 2010 09:40

Myslím, že problém bude v nedostatočnom varení krému nad parou. Treba dlho, až kým z toho nevznikne hmota ako hustý, veľmi hustý med, trvá to aj 20 min...(odhadom), po vychladnutí ešte trochu stuhne.

Vendy007

17. 12. 2010 23:35

Tak to mě mrzí:-(já nechávám krém do druhého dne,pak teprve vymíchám máslo a tuhý krém mám vždy,možná jestli to nad párou nechtělo míchat déle do zhoustnutí,jinak nevím:-S

Diazepam

17. 12. 2010 12:27

Ahojky,dala jsem se do pečení,ale krém mi vůbec neztuhl:-( Udělala jsem to přesně dle popisu...?

Vendy007

13. 12. 2010 21:30

Já mám rohlíčky hotové a krém budu dělat taky až příští týden;-)

JitkaKourilova

13. 12. 2010 16:06

Já mockrát děkuji za přivítání:-K a za radu..

Bibinka Bibinka

13. 12. 2010 14:38

JitkoKouřilová, já tě vítám na Topreceptech v naší rodině jako nového a dalšího člena a přeju ti, aby se ti u nás líbilo;-) Ještě upozornění, pozor na závislost, je nás tu takových dost.:-))
Jinak rohlíčky si můžeš upéct hned a krém tam dej tak příští týden. Pokud bys je mohla dát do hodně studena, můžeš to udělat všechno najednou.;-)

JitkaKourilova

13. 12. 2010 14:27

Dobrý den.Vypadají nádherně.Nemám moc zkušeností s pečením a stále hledám nové a nové recepty.Tyto rohlíčky bych chtěla zkusit,ale pokud můžu poprosit o radu,kdy je udělat,aby se mi krém do vánoc nezkazil?:-8..Děkuji

macek 2

9. 12. 2010 14:35

supr recept:yes: dneska jsem upekla chutnaj luxusně :-p:-p:-pposílám bodík

mysulka mysulka

7. 12. 2010 11:24

:-p:yes: také dělám, jsou výborné:-p:-K

1 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vánoční cukroví pařížské rohlíčky pařížské rohlíčky krem na parizske rohlicky krém do pařížských rohlíčků pařížské rohlíčky recept pařížské rohlíčky video pařížský krém do cukroví pařížský krém na rohlíčky pařížský krém na rohlíčky super pařížské rohlíčky pařížské ořechové rohlíčky pariske rohlicky pařížské rohlíčky bez šlehaní pařížské rohlíčky krém parisske rohlicky recept na pařížské rohlíčky krém na škaredé rohlíčky parizke rohlicky pařížské rohlíky škaredé rohlíky

Suroviny: vejce, cukr moučkový, ořechy mleté, máslo, cukr moučkový, vejce, kakao, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, máslo, cukr moučkový, poleva čokoládová, tuk

TopRecepty.cz

Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko2Y