Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečená roláda na houbách

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

23. 1. 2011 16:47

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 661 kJ / 2 309 kcal
Bílkoviny229,68 g
Tuky130,47 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 2,22 g
Sodík 11,89 g
Sůl27,55 g
Sacharidy52,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

k.radulka k.radulka

23. 1. 2011 19:16

Ani to už je vyšší dívčí :-D ještě že se to dá na tom digitálu mazat jinak nevim nevim :-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 1. 2011 19:14

:-OSe picnu:-*taková dobrá mňamina:-p+7:yes:a takové nádherné fotky:-KJá mám na foťáku taky makro,ale zatím se mi jídlo nejlíp fotí na funkci domácí mazlíček:-D:-Dna kuchyň se mi fotky nijak nevedou:-8

k.radulka k.radulka

23. 1. 2011 19:11

xxx a co jako s tím mám dělat?:-O

xxx

23. 1. 2011 18:58

Bránice – anatomie bránice
Diafragma, plochá svalovo-šlachová blána odděluje dutinu hrudní od dutiny břišní a pracuje jako hlavní dýchací sval, vykonává 60–80 % práce při nádechu.

Má kupolovitý tvar a její svalová vlákna se sbíhají do šlašitého středu. Odstupují, neboli upínají se na spodních žebrech, dolní části hrudní kosti a prvních třech bederních obratlích

xxx

23. 1. 2011 18:50

děkuji, já jen že mi to přišlo jako vnitřní střevní sádlo:-)

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2011 18:42

Bránice - je to v surovinách;-);-);-)

XXX

23. 1. 2011 18:29

to je vnitřní sádlo nebo bránice? Fotky moc pěkný a chutnat to taky bude asi dobře:yes:

k.radulka k.radulka

23. 1. 2011 18:28

Já to vidím na nějaké hodiny fotografování, nevíš o něčem v Brně? :-D:-D:-D;-)

pipre pipre

23. 1. 2011 17:57

Opravdu paráda!:yes:+6

marcik marcik

23. 1. 2011 17:29

podle foto, moc chutné:-K:-p:yes:, jo a moje fotky jsou taky na nic;-(, ale nezlepším se?:-8

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2011 17:29

Ne, ne je potřeba vědět od jaké vzdálenosti se může fotit makrem ( Canon Ixus má od 3cm). Je nutné a důležité se juknout do manuálu - pokud je tam 8 cm tak z 5 cm to fakt nebude ono.;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2011 17:21

Colombo65, to rozhodně dělám, ale mám foťák zhruba za 3600kč, takže to bude asi tím. Někdy lépe, někdy hůř.;-)

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2011 17:11

Používejte program MAKRO (symbol kytky) ;-);-);-)

rebeka rebeka

23. 1. 2011 17:00

Radu:-D:-D:-Dtak to bude rukama:-D:-D:-Dhahaha;-):-D:-D:-D:yes:
já taky fotit neumím..no a:-?:-?:-D:-D:yes:

k.radulka k.radulka

23. 1. 2011 16:58

Mám taky canon ale takhle nefotí, páč já jedu na program debil- automat :-D:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho péct vepřovou roládu vepřová roláda video vepřová kýta na houbách pecena jak péct vepřovou roládu pečená roláda vepřová roláda zkouknito.cz pečená vepřová kýta na houbách nejlepší vepřová roláda veprová roláda recept vepřové na houbách bavorská roláda vepřová kyta pecena na houbách vepřová roláda s houbami zkouknito zkouknito střevní blána vepřová roládadoba pečení vepřová roládadoba pečení jak dlouho se pece rolada

Suroviny: kýta vepřová, klobása, vejce, solamyl, cibule, mrkev, houby lesní, koření vepřová pečeně, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, blána tuková vepřová

TopRecepty.cz

Vepřová pečená roláda na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LPp4