Paštika z kuřecích jater
Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 597 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,79 g |
Tuky | 315,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 5,81 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 44,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 9. 2014 23:45
a take si myslim ze kdyby se nenechala vychladit tak by to take nemuselo byt spatne.dala by se lepe roztirat ne?
2. 9. 2014 23:43
jeste jsem se chtela zeptat tu smentanu tam mam dat v prubehu duseni jater nebo dat az pred mixovanim?a toho suseneho tymianu kolik lzicek?na to jeste nikdo neodpovedel.zitra se na ni chystam..dekuji za odpoved
24. 8. 2014 17:20
Petra Ku.:Péťo, to mám radost a snad bude chutnat všem u vás doma, vepřová játra nevadí, to víš, že ne
24. 8. 2014 17:17
Maruško, tak jsem právě v poločase přípravy, před minutkou jsem dala chladit do ledničky... No ale řeknu ti, že je to "žravé" už teď , vyblajzla jsem celou misku i mixér Jo, akorát jsem včera dopo ve městě nesehnala celé kilo kuřecích jater, tak jsem doplnila o vepřová... Ale to určitě nebude vadit
25. 3. 2014 13:25
Tuhle paštiku jsem dělala už několikrát.Vždy mi krásně ztuhla,takže se dala pěkně krájet a servírovat s brusinkama.Uplynulý víkend jsem ji opět dělala a vůbec neztuhla.Byla prostě taková mazací.Nevíte někdo,čím by to mohlo být?
25. 3. 2014 11:47
Fikina:moc děkuju za vyzkoušení, krásně jsi ji vylepšila
24. 3. 2014 23:32
Je to opravdu vynikající recept, paštika je úžasná. Rychlá a jednoduchá.Dochutila jsem tymiánem,sušeným zázvorem,koprem(měl to být rozmarýn)a brusinkama.
Před uložením jsem vyložila terinu Anglickou slaninou a dala na chvilinku do trouby podle rady p.Filipa
Máslo jsem rozehřála,protože bylo z mrazáku a šlo to taky pěkně.
Díky za recept a dávám bodík.
Před uložením jsem vyložila terinu Anglickou slaninou a dala na chvilinku do trouby podle rady p.Filipa
Máslo jsem rozehřála,protože bylo z mrazáku a šlo to taky pěkně.
Díky za recept a dávám bodík.
8. 2. 2014 20:28
zkusila jsem,a přidala na nudličky nakrájené mandle,výborné moc moc
3. 2. 2014 11:41
Nikola:jestli mohu já,tak když se hned nesní vydrží i týden.Mám odzkoušeno.
2. 2. 2014 12:28
Mohla bych se prosím zeptat, jak dlouho se taková paštika může v lednici skladovat?
Moc děkuji
Moc děkuji
26. 1. 2014 15:11
Děkuji za výborný recept, včera připraveno, dnes ráno na snídani jsme si hodně pochutnali. Přidávám bodík!!!
13. 1. 2014 22:15
Zavařuju maso i paštiku, ale máslo nahrazuju sádlem.Nikdy se mi nic nezkazilo.
28. 11. 2013 11:28
Tento recept je teoreticky jatrova mousse - pena a urcite bych ji nesterizovala, ani jsem ji nikdy takovou nevidela. Maslo by se teplem urcite uvolnilo a usadilo pod vickem, alespon myslim. Prikryva se vetsinou slanou ochucenou zelatinou, ta zamezi pristupu vzduchu, ovsem max. tak tyden a v lednici.
28. 11. 2013 10:29
tak žampiony miluju asi taky zkusím
28. 11. 2013 09:44
Zkoušela jsem společně s játry podusit žampióny a také to bylo fajn.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 10 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 3 minutami
Domácí krtkův dort
malami uvařila před 5 minutami
Syrovátková polévka se zeleninou a ovesnými vločkami
childa uvařila před 54 minutami
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 1 hodinou
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 3 hodinami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 5 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Reportáž ze školky, kde se vaří jinak: Kuchařka Kristina sbírá medaile v soutěžích a nám prozradila recept na skvělou rajskou
Jedlé dárky pro dospělé: Likér z ledových kaštanů, netradiční cibulová marmeláda nebo poctivá domácí paštika potěší
Další recepty
Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika
Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový
Paštika z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jvv
205 názorů