Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálský cibulový koláč Pissaladiere

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 1. 2011 21:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 815 kJ / 3 302 kcal
Bílkoviny94,03 g
Tuky190,32 g
Vláknina71,38 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 10,67 g
Sůl26,43 g
Sacharidy285,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je převzatý z francouzské knihy Škola provensálské kuchyně a v několika ohledech lehce poupravený podle Olivové kuchařky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

30. 1. 2011 22:56

:-8, děkuju, ale jen jsem postupovala podle získaných receptů. Nejraději bych byla, kdybyste vyzkoušeli, protože já jsem po tom dlouhém vaření byla tak "načuchaná", že jsem to ještě ani neochutnala, ale zbytek osazenstva mlaskal a chodil si stále ukrajovat, včetně Lízinky, která z toho pochopitelně důkladně vydloubala olivy...;-) Ten pekáček na fotografii už téměř "zařval", možná zbyde kousek na moji zítřejší ochutnávku...;-)

chocolate

30. 1. 2011 22:10

Naše Eli=básnířka v kuchyni:-K.

cesneku

30. 1. 2011 21:48

:yes: 3

ewwita

30. 1. 2011 21:46

Vypadá nádherně, ukládám a určitě vyzkouším. :yes:

zizala zizala (moderátorka)

30. 1. 2011 21:41

Mňááám :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cibulový koláč pissaladiere- francouzský cibulový koláč pravý francouzský cibulový koláč provencálský kolac cibulový koláč s ančovičkami cibulovi kolac recepty z provensálské kuchyně provensálská kuchyně cibulový koláč recept koláč s ančovičkami francouzský cibuloví koláč francouzský cibulový koláč cibulové koláče francouzský cibulový koláč s ančovičkami pissaladiere- francouzský cibulový koláče slané cibulové koláčky s olivami francouzský koláč s ančovičkami cibulový koláč olivový olej cibulový koláč s ančovičkami a olivami krevetovy kolac

Suroviny: mouka hladká, máslo, sůl, žloutek, voda, cibule, rajče, ančovičky v oleji, olivy černé, česnek, tymián čerstvý, pepř, sůl, olej olivový, máslo, olej olivový

TopRecepty.cz

Provensálský cibulový koláč Pissaladiere

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rY1k