Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 40 964 kJ / 9 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,40 g |
Tuky | 388,46 g |
Vláknina | 97,50 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 1 325,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s makovými kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlZB
Moje poznámka
Buchta s makovými kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xlZB
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na houbách
radbastim před 5 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 7 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 23 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 50 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 53 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 2 hodinami
Tématické fráze:
mletý mák - jak dlouho vařit,
buchta s makovou náplní,
jak dlouho varit mak,
jak vařit mák,
jak svařit mák,
svařit mák,
vařit mák,
rychlá buchta,
maková buchta,
vařený mák do buchet,
buchty s makovou náplní,
vařený mák,
co upéct z mletého máku,
drobenková buchta s makovou naplni,
jak dlouho vařit makovou náplň,
jak vařit mak do buchet,
jak udelat dobry mak do buchet,
jak varit mak v mleku,
jak dlouho vařit mak na napln do buchet,
mak vareny
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
mák mletý,
mléko,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
mouka hrubá,
mouka hladká,
cukr,
máslo
Komentáře (7)