Můj segedínský guláš
Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a kysaného zelí. Chybět nesmí mletá paprika a zakysaná smetana.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 18 108 kJ / 4 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,34 g |
Tuky | 353,90 g |
Vláknina | 32,10 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 6,67 g |
Sůl | 16,20 g |
Sacharidy | 48,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2024 09:55
27. 2. 2024 18:18
16. 2. 2022 23:06
10. 8. 2021 14:26
28. 6. 2017 22:37
12. 12. 2015 12:06
1. 7. 2015 23:31
DĚKUJI
30. 3. 2014 22:14
30. 3. 2014 21:58
29. 3. 2014 13:34
2. 2. 2014 17:20
15. 5. 2013 17:02
23. 3. 2013 19:18
23. 3. 2013 19:11
23. 3. 2013 18:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
7 kroků k dokonalému segedínskému guláši: Jak jej připravit jako od maminky a ještě lepší?
Další recepty
Tématické fráze: segedínský guláš nejlepší recepty segedinsky gulas segedínský guláš se zakysanou smetanou nejlepsi segedínský guláš výborný segedínský guláš segedínský guláš z bůčku segedínský guláš speciál výborné recepty na segedinsky guláš nejlepší recept na segedínský guláš segedínský guláš bez smetany segedínský guláš recept segedínský guláš top recepty segedin z bucku segedinsky gulas se smetanou nejlepší segedinsky gulaš recept guláš segedínský guláš z bůčku recept segedin guláš recept segedinsky gulas segedínský guláš z veproveho bucku
Suroviny: bůček vepřový, plecko vepřové, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, koření na guláš, sůl, kmín mletý, zelí kysané, smetana zakysaná, mouka polohrubá
Můj segedínský guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9yL
32 názorů