

Amoleta cibulová Fantozzi
Suroviny 1 porce
- 2x vejce
- 2x menší cibule
- lžička Podravky
- dvě lžíce vody
- trochu oleje na smažení
Postup přípravy receptu
Vejce rozklepneme do hrnečku přídáme lžičku Podravky a dvě lžíce vody, vidličkou rozkvedláme. Připravíme si cibuli, tak že ji nakrájíme na podlouhlé větší kusy a na pánvi ji smažíme dokud nezesklovatí a nezměkne. Pozor aby nezačala hnědnout!
Až je cibule hotová rovnoměrně ji na pánvi rozprostřete a nalejte na ní připravené vajíčko s podravkou aby byla všechna ponořena ve vajíčku. Snižte teplotu a smažte bez obrácení. Pokud se vám amoleta při vyndávání na talíř potrhá nevadí je i tak dobrá. Podává se s chlebem.
Poznámka od kuchařky
Dobrou chuť :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Amoleta cibulová Fantozzi
-
Dobré jídlo a jednoduchý recept. Jakube: trochu méně hysterie, když chcete něco zdravého, tak si prostě uvařte něco zdravého. Já osobně to jím bez chleba.
-
..pardon, ale toto je typicky "český" recept! Zamyslete se nad složením uvedeného a co je na tom dobrého pro tělo...především ta podravka!- vždyť to je chemikálie!
-
Delikatesa.
-
Výborné, moc jsme si pochutnali
-
Jabame, pokud jsi to tak nazval sám, pak si docela veselej člověk
, ale někdy je dělám zrovna tak, ale spíš jako přílohu k nějakému rychlému masu, nebo uzenině.
Dávám ti 4.bodík
Samozřejmně tě vítám v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo -
ááá další severomoravák (to je ale blbý slovo
) do party a s prima mňamkou, tak jen houšť