Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 12. 2023 19:29
zahradkarskaporadna.cz/clanek-296961-vypestujte-si-na-zahrade-kdoulovec-nenarocny-ker-s-peknymi-kvety-a-dekorativnimi-plody#GeneratedCaptionsTabForHeroSec
17. 9. 2019 14:01
21. 10. 2013 20:23
21. 10. 2013 20:18
9. 10. 2013 22:00
9. 10. 2013 09:27
3. 11. 2012 20:29
3. 11. 2012 19:34
25. 9. 2012 11:22
22. 9. 2012 22:42
Magduška.. moc se mi to líbí.. ale ani medveď, ani lišky, ani kdoule.. to tu nemamo
22. 9. 2012 14:52
22. 9. 2012 12:45
22. 9. 2012 12:36
22. 9. 2012 12:07
22. 9. 2012 10:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 10 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 20 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 6 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 9 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 11 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 12 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 13 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než v hrnci. Naučíme vás správný postup
Kdoule příjemně voní a chutná, potřebuje ale tepelnou úpravu. Připravujeme z ní želé a používáme ji do koláčů
Další recepty
Tématické fráze: gdoule kdoule jak zpracovat jak zpracovat kdoule kdoule recepty gdoule zpracování gdoule kompot gdoulový kompot zpracovani kdouli kompot z gdoulí kdoule zpracování zpracovànì kdoule kdoulové želé zpracování gdoulí dulovy kompot true kompot z gdoule kdoulový koláč jak zpracovat gdoule kdoule recept keř gdoule
Suroviny: kdoule, skořice, koření hřebíček, lusk vanilkový, kyselina citronová, voda, cukr krystal
Kdoulový kompot čerstvý a zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KRK
25 názorů