Velikonoční medovníčky
Perníčky jsou vděčné pečivo. Dozlatova upečené a tématicky dozdobené mohou posloužit jako koleda pro děti nebo ozdoba svátečního stolu. Nebudou pracnější než ty, které pečete na Vánoce. A hlavně - udělají radost a budou chutnat.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 243 kJ / 6 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,45 g |
Tuky | 107,05 g |
Vláknina | 32,34 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 1 079,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční medovníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwnE
Moje poznámka
Velikonoční medovníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwnE
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 42 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 10 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 34 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 42 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 54 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 59 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Tématické fráze:
medovnicky,
vánoční medovníčky,
perníčky a medovníčky velikonoční,
perníčky a medovníčky,
medovníčky recept,
velikonocni moucniky,
vánoční medovníčky zdobení,
medovníčky perníčky,
medovníčky zdobení,
velikonoční medovniky,
medovníčky.sk,
velikonoční moučník,
pernicky a medovnicky.sk,
jak zdobit velikonoční vejce,
velikonoční recepty,
perničky a medovničky zdobeni,
velikonočné recepty,
medovníčky vánoční zdobené,
medovnicky vanoce,
recept na velikonoční jidáše
Suroviny:
mouka hladká,
soda jedlá,
koření do perníku,
kakao,
tuk,
med,
cukr moučkový,
vejce,
rum,
citron,
vejce,
bílek,
cukr moučkový,
solamyl,
šťáva citronová
Komentáře (18)
PS: Jj, na Velikonoce je to zdobení veselejší a vypadá přeci jen trochu jinak. Ale zase k jídlu je lepší nezdobit-není to pak tak líto je spapat!
a proč zdobit??
Už jsem je pekla 2x, jsou výborný a měkoučký