Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi po česku - se zelím a slaninou

Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.

Hodnocení receptu je 5,0 (85×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

14. 4. 2011 11:36

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 802 kJ / 3 299 kcal
Bílkoviny57,09 g
Tuky172,59 g
Vláknina26,03 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 11,21 g
Sůl28,00 g
Sacharidy368,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento jednoduchý recept přinesla dcera z kroužku vaření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michaela.Koc

8. 4. 2020 19:29

Dnes jsem dělala k obědu. Díky za inspiraci,chutnalo nám :yes:

StrangerByNight

3. 2. 2019 16:04

V téhle úpravě bych to pojmenoval prostě noky. Jak již bylo uvedeno pode mnou, gnocchi jsou podobné haluškám, které se takto běžně připravují, takže chuťově to nemusí být špatné. Ale s italskou kuchyní to má společného asi tolik jako pizza hawaii. :-D

hosta hosta

28. 2. 2018 14:43

pokračovat v diskuzi můžete zde https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4610

mezernick

13. 8. 2017 19:03

Prostě takový "gnoči". :-D Nemáte prosciutto? Dejte tam anglickou slaninu. Nemáte italské bylinky? Dejte tam sauerkraut. :-D Ale tak jako chutnat to špatně nemusí (vlastně gnocchi jsou ze stejných surovin jako halušky a ty se běžně podávají se zelím), jen by se tím neměly inspirovat pizzerie a prodávat to jako italskou specialitu. :-D

martiline martiline

28. 7. 2016 21:43

Chutnalo nám. K dnešnímu rychlému obědu. Nedá se vůbec nic vytknout. :-) Cibulku na slanině a másle jsem přidala pěkně vypraženou až naposledy k závěrečnému promíchání. Rychlé a velmi dobré. :yes:

hamanulka

5. 4. 2016 14:11

Děkuji za recept bylo to výborné..:-):yes::-)

Kateřina

31. 1. 2016 14:17

Dobrý den,
jaký vývar se tam dává?
Děkujiwww.toprecepty.cz

Eliza:

Petra

7. 10. 2015 18:11

Je to bezva recept, když je hlad a není čas vařit něco zdlouhavého. Dělám trochu jinak, ale je to podobné. Ještě doporučuji nějaké pikantní koření přidat nakonec.:-)

Romario

14. 6. 2014 19:28

Oběd byl skvělý, díky za recept:). Přidávám foto:).

aaadobromila

30. 10. 2012 12:08

Eliza: Tak Eliz, plním slib. Jen jsem neměla gnocchi, ale švábské nudle z Lidlu a i tak to je výborné. :yes: Díky.

Eliza Eliza

29. 10. 2012 23:50

aaadobromila: Tak to se těším.:-)

aaadobromila

29. 10. 2012 22:59

Projíždím Tvé kulinářské krásy a už vím, co budu zítra vařit. Pak pošlu obrázek ;-)

salmi salmi

5. 9. 2012 23:53

dělala jsem už několikrát, ale gnocchi opékám, mám je tak radši :-8

LENKA

5. 4. 2012 19:14

dobrý recept já ještě přidavám 20dkg uzené krkovice je to mnamka:yes:+1bodík

Pudink

14. 10. 2011 11:08

Výborné;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gnocchi gnocchi se zelím a uzeným gnocchi se slaninou gnochi se zelím gnocchi recept gnocchi s uzenym a zelim gnocchi recepty noky se zelím halušky se zelím a anglicko slaninou bramborové noky se zelím špecle se zelím a slaninou noky se zelím a uzeným gnochi se zelim a slaninou gnochi se zelím a uzeným gnocchi jako halušky noky s uzeným a zelím noky se zelím a slaninou gnochi s uzeným a zelím gnocchi s uzeným a se zelím recept gnocchi

Suroviny: gnocchi, cibule, zelí kysané, slanina anglická, cukr, kmín mletý, vývar masový, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Gnocchi po česku - se zelím a slaninou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mJn