Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pravé italské špagety - Spaghetti

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

19. 4. 2011 15:42

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie327 kJ / 78 kcal
Bílkoviny2,16 g
Tuky0,48 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

- Aby vydržely špagety déle teplé, předem připravený tomat, než se uvaří špagety, necháme ohřívat ve vodní lázni a talíř můžeme před podáváním nahřát.

- Spousty lidí mají tendenci používat kečup nebo horší svinstva z konzervy. Takové věci na špagety nepatří!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mlsoun

19. 4. 2011 19:16

:yes::yes::yes: GREAT fajnová rychlovka

Jakub

19. 4. 2011 19:12

Myslel jsem že budou plané ale jsou bomba :-)

Ital od sporáku

19. 4. 2011 19:11

Tříminutové špagety Panzani, tomu tedy říkám pravá Itálie. Někdo je tu zblblý reklamou.

Jitka

19. 4. 2011 19:05

Varit se to nemusi,ale rajcata se loupaji cela ne nakrajena na ctvrtky,pote se pokraji na male kousky,prida se sul,olivovy olej,cerstva bazalka,trochu pepre.Tot vse!Nahoru syr !jitkina@.comjitkina@.com6

Anča

19. 4. 2011 19:04

Úplně jsem na to zapoměla, takové jsem měla v Itálii už dáávno. :-p Žasla jsem nad jednoduchostí obyčejného rajčete s bazalkou. Jen ty špagety bych neproplachovala ;-)voní potom hezky po olivách.

srettka

19. 4. 2011 18:44

nechtělo by to krapet provařit?? takhle by mi to přišlo jak směs na bruschettu;-) ikdyž z čerstvých rajčátek je omáčka na špagety senza;-)

Jitka

19. 4. 2011 18:13

Italskeho tyto spagety nemaji vubec nic!

Libuše

19. 4. 2011 16:54

Nevidím na těchto špagetách nic italského...navíc špagety by se po uvaření a po slití neměly proplachovat vodou (ztratí veškerou chuť)...aby se špagety neslepily, tak se do hrnce s vodou, kde se vaří špagety přidává kapka oleje!!!

myšlenka

19. 4. 2011 16:44

Nooo, já teda nevím, co je na těchto špagetách pravýho italskýho. Ta rajčata jsou jen umixovaná s bazalkou, kde je nějaké koření nebo sůl? Nic moc. . .

Klariska Klariska

19. 4. 2011 16:00

Nemám nic proti minimalistickým receptům, ale přiznám se, že ohřátá rajčata s bazalkou už jsou na mě moc. Raději bych si ty špagety udělala aglio olio (s česnekem a bazalkou) a rajčata zakousla k namazanému chlebu.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: italske špagety italska omacka na spagety italské omáčky na špagety italské špagety s parmazánem pravé italské recepty italské recepty špagety panzani proplachovat špagety špagety italské špagety recept italské špagety s bazalkou aby se špagety neslepily druhy spaget italské spagetti italské špagety carbonara příprava italských špaget pravá italská omáčka pravá italská omáčka pravé italské omáčky špagety recepty

Suroviny: těstoviny špagety, rajče, bazalka čerstvá, olej olivový, sůl, těstoviny špagety

TopRecepty.cz

Pravé italské špagety - Spaghetti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GYl0