Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 253 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 11,16 g |
Vláknina | 15,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na bazalce v rajčatovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovMA
Moje poznámka
Kuře na bazalce v rajčatovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovMA
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 6 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 6 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 8 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 8 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 9 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuře na bazalce,
kuřecí prsa po srbsku,
kuře bazalka,
kuře na rajčatech a bazalce,
kuře,
kuřecí prsa na bazalce,
bazalka kuře,
kure na protlaku,
kuře v rajčatovém protlaku,
kuře na bazalce s rajčaty,
kuře na rajčatovém protlaku,
kure po srbsku,
jídlo na bazalce,
kuřecí prsa na bazalce a rajčatech,
bazalka jídla,
kuřecí směs na bazalce,
varime s vinem,
bazalka a kuře,
kuře na rajčata,
bazalka v jídle
Suroviny:
kuře,
olej olivový,
česnek,
rajče loupané,
rajče cherry,
citron,
protlak rajčatový,
víno červené,
sůl,
pepř bílý,
bazalka čerstvá,
vývar
Komentáře (7)