Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 423 kJ / 1 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,22 g |
Tuky | 90,38 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 190,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Moje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 21 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 31 minutami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 46 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 3 hodinami
Kefírový koláč
Renata1101 před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí mátová zmrzlina,
recept na matovou zmrzlinu,
jak udělat mátovou zmrzlinu,
mátová zmrlina,
jaknudelat matovou zmrzlinu,
domácí zmrzlina mátová,
recept na zmrzlinu ze zmrzlinovače,
zmrzlina recept,
mátová domací zmrzlina,
mátová,
mátová šlehačka,
recept na zmrzlinu mátovou,
mátová voda,
směs do zmrzlinovače,
domaci zmzlina ze šlehačky,
recept na mátovou domácí zmrzlinu,
domácí mátová šlehačka,
mátová zmzlina,
recept na domácí mátovou zmrzlinu,
recenze zmrzlinovače
Suroviny:
mléko,
cukr,
smetana,
sůl,
máta čerstvá,
žloutek
Komentáře (4)