Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 33,33 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Moje poznámka
Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKP0
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 7 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 8 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 9 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 10 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 12 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 13 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 14 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
ryba na rozmarýnu,
parmice mořská,
pečené kaštany na másle,
candát na rozmarýnu,
pečená ryba na rozmarýnu,
parmice na grilu,
pečená ryba na másle,
ryba parmice,
sumec na rozmarynu,
pramice recepty,
recepty ryby parmice,
parmice obecná,
recept mořské parmice,
pečená treska na rozmarynu,
pražma marinovaná v rozmarýnu,
parmice s pomerančovou šťávou,
mořska ryba parmica,
,parmice,
parmice mořská recept,
pramice recept
Suroviny:
parmice nachová,
máslo,
rozmarýn sušený,
šťáva citronová,
šťáva pomerančová,
rozmarýn čerstvý,
sůl
Komentáře (15)
za krásný, a mnou přehlídnutý recept, dávám zasloužený bodík
Eli,nejsi znelec a pochutnáš si na tuňákovi, lososu či platýzovi?To jsou pochoutky
Chtěli jsme ji ochutnat, když je tak chválená, ale upřímně - já nejsem takový znalec, takže si stejně dobře pochutnám na platýzovi, tuňákovi nebo lososu...
A díky