Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 074 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,74 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 58,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAVG
Moje poznámka
Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAVG
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 13 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 2 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 5 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 5 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 6 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 7 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 7 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 7 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 7 hodinami
Tématické fráze:
vařené uzené,
varene uzené maso recepty,
vařené uzené maso,
jak dlouho se vaří uzene maso,
vařené uzené maso recept,
uzené maso s bramborovou kaší,
uzené s kaší,
vařená uzená krkovice,
uzené maso s kaší,
jak dlouho se vaří uzené,
uzené maso vařené,
uzená krkovice vařená,
vařená uzená kýta,
vařená uzená krkovička,
jak dlouho vařit uzené maso,
uzené maso a jeho vaření,
vařená krkovice,
uzená krkovice s kaší,
uzene varene,
vařené uzené maso s bramborovou kaší
Suroviny:
krkovice uzená,
brambory,
máslo,
česnek,
mléko,
sůl,
máslo,
okurky sterilované,
cibulka jarní,
hořčice dijonská,
olej olivový
Komentáře (20)
Po přečtení pár komentářů si nechci kazit stávající perfektní náladu a jelikož už sem nechodím tak často, prosím jen Adrejku, aby recept nemazala, protože moje prvotina to není a její nadšení z vaření obdivuji, já recept nevymyslela, ale zaujal mne svou jednoduchostí a proto jsem ho přidala sem na Topky.
Možná můj recept zatím nikdo nevařil, ale mě chutnal, jinak bych si nedovolila ho zveřejnit
Co se týče bodů, s tím jsem se již vyrovnala a vypovídá to o systému celých Topek
Další věc - můj recept asi jediný! podobný jsem nepřidávala já a je zvláštní, že rozpoutal tolika diskusí na obou stranách, když jiné recepty jsou po desítkách jen např. s jiným použitým kořením nebo ten nejbáječnější recept v názvu
Možná je víc lidiček, jako já, co vaří s láskou a nemusí sklízet tolika ovací...
Hezký večer všem
A nic nemazat, tohle jsou jen 2 podobné recepty a kolik jich je u jiných?
za krásný, nevšední recept a lákavé foto posílám bod
Dělám to někdy tak, že celou paličku nahoře trochu seřezanou dám do trouby upéct, až lehce zhnědne, sloupnu a šup s ním do kaše.
Je to ale zdlouhavé, tento recept je trochu jiný, rychlejší.
Jak píšeš, česnek štiplavější, ale i takto to máme rádi.
Můj tatínek si téměř každý den ráno nakrájel čerstvý česnek na chleba s máslem, nebo sádlem, takže česnek má u mé rodiny své čestné místo v kuchyni
A až to budeš příště tvořit, zkus na suché pánvi ten česnek osmahnout i se slupkami. Až zhnědnou, je to hotové. Česnek lehce ze slupky vymáčkneš, rozmáčkneš na kašičku a do brambor s tím. Takhle ztratí česnek štiplavost a naopak česneková chuť se tím "probudí".
A šup tam s bodem.
, 4 bodik leti,verim ze to bude labuuuzooo