Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 602 kJ / 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,35 g |
| Tuky | 5,67 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku si nakrajime na vetsi kosticky nebo mesicky, porek na pulkolecka a dame na panvicku orestovat, ne dohneda, jen zesklovatet.
Krok 2: Pridame na platky pokrajene houby, nechame 2-3 min. orestovat, pak pridame maso na nudlicky a pridame koreni.
Krok 3: Vse hezky promichame, dame malinko vody a dusime kratce.
Krok 4: Mezitim si do misky pripravime zakysanou smetanku, do ni dame 1 lzicku kecupu a rozmackany cesnek, zamichame, dame stranou.
Krok 5: Zatim se masicko dusi, pridame papriku na kostky a mrazenou zeleninku, nechame trochu zmeknout, az je mekka, tak nakonec pridame tu zakysanou smetanku, co jsme si pripravili.
Krok 6: Dame na smes a promichame a povarime asi 5 min. V prubehu vareni samozreme ochutnavame, ci je dost soli a koreni, at ma dobrou chuticku .
Zveřejněno 19. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína podle mého gusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N776
Moje poznámka
Kuřecí čína podle mého gusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N776
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 54 minutami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 9 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 10 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 11 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 12 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 15 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 15 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 16 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 16 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 16 hodinami
Tématické fráze:
čína z kuřecího nejlepší recept,
nejlepší kuřecí čina,
kuřecí čina video,
čína z kuřecího masa video,
kuřecí maso jako čína,
kureci cina,
nejlepší recept kuřecí čína,
kuřecí čína video recepty,
kuřecí čína podle kuchařů,
top recepty kuřecí čína,
kuřecí čína se smetanou,
čína se zakysanou smetanou,
nejlepší recept na kuřecí čínu,
čína z kuřecího masa s mrazenou zeleninou,
nejlepsi recepty na kureci cinu,
moje kuřecí čína,
nejlepší recept na čínu,
z jakého masa čínu,
kureci cina se mrazenou zeleninou,
čína z kuřecího masa
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
cibule červená,
houby,
paprika čerstvá oranžová,
směs zeleninová mražená,
olej,
smetana zakysaná,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
bujon kuřecí
Komentáře (18)
Ještě pravidla - čárky za slovy ale to rači už nechám býti =D
Takže:před "ale" píšeme čárku....
nevím,co je"rači"
Tak to shrnu:nikdo nejsme dokonalí... nebo taky:zameťme si před vlastním prahem..atd
Hezký den
Miskulida, takové výtky, které se týkají gramatiky, raději píšeme do SZ z důvodu tolerance a toho, že nevíme z jakého důvodu nezvládá autor 100% český jazyk
p.s. ale domů ještě trefím