Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 602 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku si nakrajime na vetsi kosticky nebo mesicky, porek na pulkolecka a dame na panvicku orestovat, ne dohneda, jen zesklovatet.
Krok 2: Pridame na platky pokrajene houby, nechame 2-3 min. orestovat, pak pridame maso na nudlicky a pridame koreni.
Krok 3: Vse hezky promichame, dame malinko vody a dusime kratce.
Krok 4: Mezitim si do misky pripravime zakysanou smetanku, do ni dame 1 lzicku kecupu a rozmackany cesnek, zamichame, dame stranou.
Krok 5: Zatim se masicko dusi, pridame papriku na kostky a mrazenou zeleninku, nechame trochu zmeknout, az je mekka, tak nakonec pridame tu zakysanou smetanku, co jsme si pripravili.
Krok 6: Dame na smes a promichame a povarime asi 5 min. V prubehu vareni samozreme ochutnavame, ci je dost soli a koreni, at ma dobrou chuticku .
Zveřejněno 19. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína podle mého gusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N776
Moje poznámka
Kuřecí čína podle mého gusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N776
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 13 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 41 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 57 minutami
Borůvkové řezy
Luciksch před 1 hodinou
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 5 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 6 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 6 hodinami
Tématické fráze:
čína z kuřecího nejlepší recept,
nejlepší kuřecí čina,
kuřecí čina video,
čína z kuřecího masa video,
kuřecí maso jako čína,
kureci cina,
nejlepší recept kuřecí čína,
kuřecí čína video recepty,
kuřecí čína podle kuchařů,
top recepty kuřecí čína,
kuřecí čína se smetanou,
čína se zakysanou smetanou,
nejlepší recept na kuřecí čínu,
čína z kuřecího masa s mrazenou zeleninou,
nejlepsi recepty na kureci cinu,
moje kuřecí čína,
nejlepší recept na čínu,
z jakého masa čínu,
kureci cina se mrazenou zeleninou,
čína z kuřecího masa
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
cibule červená,
houby,
paprika čerstvá oranžová,
směs zeleninová mražená,
olej,
smetana zakysaná,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
bujon kuřecí
Komentáře (18)
Ještě pravidla - čárky za slovy ale to rači už nechám býti =D
Takže:před "ale" píšeme čárku....
nevím,co je"rači"
Tak to shrnu:nikdo nejsme dokonalí... nebo taky:zameťme si před vlastním prahem..atd
Hezký den
Miskulida, takové výtky, které se týkají gramatiky, raději píšeme do SZ z důvodu tolerance a toho, že nevíme z jakého důvodu nezvládá autor 100% český jazyk
p.s. ale domů ještě trefím