Hroznový kompot

pelda Kuchařka:

Zavařeniny 5 názorů

43

Suroviny

pár bobulek hroznů nejlépe červených
2 lžíce cukru
voda
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolku vložíme opláchnuté hrozny, zalijeme vodou a dáme vařit. Až bude vřít, ztlumíme plamen a přidáme cukr. Zamícháme a povaříme, dokud se cukr nerozpustí. Podáváme ihned, nejlepší je vychlazený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hroznový kompot

  • planeta planeta

    chtěla bych recept na kompot z hroznového vína zavařeného v hrnci

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :yes:Mám zelené hrozny a nějak se nedaří konzumovat:-OManžel trošku přestřelil nákup;-)dám do skleniček a zavařím:-*+:yes:

    Odpovědět

  • ivako ivako

    skusila som so zeleným hroznom a dala do fliaš

    Odpovědět

  • krijan krijan

    Může to být dobré ale v talíři? :-(

    Odpovědět

  • lenka-m lenka-m

    To jsem ještě nikdy nejedla a ani mě to nenapdlo, přestože jíme hroznového vína hodně.To teda zkusím.:-O

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo