Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,20 g |
Tuky | 36,66 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 833 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 21,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Moje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 8 hodinami
Tématické fráze:
rybi rolada,
rybí rolády,
roláda z ryb,
rolada z ryby,
rybí roláda recept,
rybý roláda,
ribí prsty a bramborová kaše,
rolady z ryb,
vařené rybí maso,
roláda rybí,
www rybi rolada,
vařené rybí maso recepty,
rybý prsty a bramborová kaše recept,
rybí roládka - recept,
rybí maso vařené,
recept na rybí roládu,
rybi r'olada,
sushi, roláda z ryby,
rybí mletá roláda,
rybi rolada postup
Suroviny:
filet rybí,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
ořech muškátový,
vejce,
strouhanka,
olej,
mléko,
vejce,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (13)
Hotové roládky hezky voněly a chutnaly.
Od manželky byla pochvala
Děkuji všem za komentáře.
tohle bude dobrota