Japanka
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 951 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,23 g |
Tuky | 150,77 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a zapracujeme do mletého masa.
Krok 2: Přichystáme si rýžový papír, který namáčíme do piva - díky tomu papír změkne a je tvarovatelný.
Krok 3: Z masa tvoříme válečky, které zabalíme do rýžového papíru a pomalu smažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.
Zveřejněno 13. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Moje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 2 hodinami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 12 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 13 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 14 hodinami
Maková náplň
mismi před 14 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 16 hodinami
Tématické fráze:
japanek,
paprika japanka
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
vegeta,
zázvor,
pepř,
omáčka sojová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
solamyl,
papír rýžový,
pivo světlé,
paprika,
rajče,
cibule,
petržel,
omáčka sojová
Komentáře (4)
To miluji, když sem lidi dají recept, ale vše podle oka. Já chci přeci zkusit ten Váš a změnit suroviny můžu až příště podle naší chuti.
Zdravím Eva