Hovězí na italský způsob

Marcela Vesela Kuchařka: Marcela Vesela

Hovězí maso 1 názor

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

cibule
česnek
lilek
fazolky,
hovězí zadní (v bezmasé var. možno nahradit hlívou)
tomatová omáčka
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na osmahlé pokrájené cibulce orestujeme, a pak dusíme do poloměkka osolené a opepřené libové vepřové /zadní hovězí maso nakrájené na tenké plátky.

  2. Zatím si na plátky nakrájíme česnek, lilek, omyjeme fazolky (čerstvé / mražené).

  3. Přidáme k masu a dodusíme do měkka (podle druhu masa; hovězí trvá mnohem déle).

  4. Na závěr vše "spojíme"/krátce povaříme s hotovou tomatovou omáčkou (např. v Lidlu: Tomato Napoli, s cibulkou a bazalkou – sklenice 500 ml cca za 23 Kč) a dochutíme posekanou (ideálně čerstvou) bazalkou.

Poznámka

Podáváme s těstovinami, nejlépe plochými nebo tzv. hnízdy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hovězí na italský způsob

  • Montanka Montanka

    dělám skorem to samé .. jen nedávám tomat. om., občas přidám trochu protlaku místo rajčat. omáčky - příp. rajč. pyré

    Odpovědět

Tématické fráze: gulas na italsky zpusob maso na italsky zpusob játra na italský způsob hovězí guláš italský hovězí zadní italský recept lidl tomato omacka repecty.cz hovězí na víně a osmahle nudle italské recepty s hovězím italský hovězí guláš hovězí maso na pivě lidl hovezi na italsky zpusib italské repecty z hovězího hovězí po italsky recept na hovezí om hovězí,lilek, fazole libové hovězí zadní hovezi zadní a drendy recept hovězí guláš italsky italsky tenké hovězí maso

Zapomněl/a jsem heslo