Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové obalené bazalkou

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

13. 7. 2011 15:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 kJ / 4 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

14. 7. 2011 09:51

Jana Remkova: máš pravdu, už jsem odkaz našla a přidala do POZN., protože bych ho ještě zkusila i s těmi brambory.;-):yes:

spagetka spagetka

14. 7. 2011 09:33

Děkuju:-K a určitě vyzkoušejte, ta bazalka je nádherně voňavá :-p

tejaja tejaja

14. 7. 2011 09:22

:yes: To je výborný nápad, bazalku milujeme, tak vyskúšam ;-):-D:yes: + 10

Eliza Eliza

13. 7. 2011 23:13

Tak to vyzkouším, tobě věřím:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2011 21:53

spagetka: Fakt jo, jen toho o vaření je teď tolik, že absolutně nestíhám:-/. Je léto a mám spoutu jiné práce, ale tohle se mi fakt líbilo. A bylo to od Babicy;-)

Patricie

13. 7. 2011 21:30

:-KPěkný recept:yes::yes:+

spagetka spagetka

13. 7. 2011 20:22

Jana Remkova:nezabiju, neboooj :-D:-D:-D, takže měl jen bazalku, vejce a mouku? Já myslela klasiku - teď to hledat nebudu, ale zaujalo mě to, jenže jsem neměla ty vejce, udělala jsem těstíčko a fakt ta bazalka nádherně vynikla :-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2011 20:11

Spagi, neobaloval v trojobalu!! Já se na to teď dívala, jen mne zabij, co to měl za maso? Kýtu? taky obaloval v mouce, vejcích a BAZALCE!!! Fakt!!! A říkala jsem si, že to budu muset zkusit. Ony ty jeho pořady opakují dopoledne a tady to maso mne hodně zaujalo;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

13. 7. 2011 19:40

Může to být fakt dobré:yes: Já mám na zahradě bazalky hodně, ale v teplé kuchyni ji moc nevyužívám. Spíš ji chroupu čerstvou, s každou zeleninou, třeba i k snídani a tak.

Jana Pá

13. 7. 2011 19:04

Teda, ty brďo;-), to vypadá fantasticky-vyzkouším a ráda posílám "puňtíka":-D:yes::-p a také si ukládám, protože bazalky mám letos hodně:-D

ruzena ruzena

13. 7. 2011 17:15

Krása:-K:-K:-Khned bych si Spagi dala:-pto musí být dobré:yes::yes:+5

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 7. 2011 17:13

to vypadá velmi lákavě:-p+1:yes:

1974andrea 1974andrea

13. 7. 2011 16:49

Na tohle jsem jukla a dala bych si aspoň 2 řízečky. Moc hezký nápad,vůni bazalky miluju.:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 7. 2011 16:05

Tento recept zní i vypadá moc lákavě:-p+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove s bazalkou veprove na bazalce vepřové bazalka recept vepřová pečeně s bazalkou veprove bazalka recepty z bazalky veprova kyta na bazalce vepřové plátky s bazalkou veprova panenka s bazalkou recepty bazalka vepřové obalené bazalkou podle babici bazalka recepty vepřove maso na bazalce recept vepřové s bazalkou těstíčko s bazalkou kýta na bazalce vepřová panenka na bazalce bravcove maso bazalka veprova plec s bazalkou miluju vaření vepřová kýta

Suroviny: maso vepřové, bazalka čerstvá, koření na steak, mouka, mléko, sůl, tuk

TopRecepty.cz

Vepřové obalené bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A877